به گزارش خبرنگار ایرنا، مجید منعمی روز سه شنبه در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان که در محل فرمانداری برگزار شد، افزود: کارشناسان در حوزه برنامه ریزی برای جوانان با ارائه راهکارهای تایید شده تصمیم سازی کنند.
وی اظهار داشت: ستاد ساماندهی امور جوانان با اولویت سنجی امکانات برنامه ها را مصوب کنند، جلسات ساماندهی امور جوانان باید مستمر برگزار شود.
سرپرست فرمانداری بروجرد بیان کرد: جوانان میدان داران گام دوم انقلاب هستند و باید یک نگاه ویژه به مسئله آنها داشته باشیم.
منعمی اضافه کرد: تعریف اوقات فراغت در کشور ما معطوف به ایام فراغت از تحصیل است که این نگاه باید تغییر کند، اوقات فراغت دامنه بسیار گستردهای دارد.
وی یادآور شد: همه ظرفیت ها و زیر ساخت ها برای غنی سازی اوقات فراغت باید دیده شود، باید از اماکن ورزشی، فرهنگی، هنری و مذهبی برای پرکردن اوقات فراغت جوانان استفاده شود.
معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری بروجرد گفت: برای گره گشایی از کار جوانان باید جهادی اقدام کرد، اعتماد به جوانان می تواند راه گشا باشد.
محمدعلی گودرزی افزود: در طول سالهای اخیر برنامه ها برای غنی سازی اوقات فراغت جوانان کافی نبوده است و باید جدی تر به مسئله اوقات فراغت جوانان توجه شود.
وی اظهار داشت: ظرفیت های خوبی در شهرستان برای غنی سازی اوقات فراغت جوانان وجود دارد، که باید شناسایی و به کارگیری شوند.
رییس اداره ورزش و جوانان بروجرد بیان کرد: سال گذشته ستاد ساماندهی جوانان بروجرد در لرستان رتبه اول را کسب کرد.
محمود رحمتی اضافه کرد: ۶ سازمان مردم نهاد برای فعالیت جوانان در شهرستان وجود دارد، ولی متاسفانه خانه جوان برای استقرار این سازمان ها آماده نیست.
وی ادامه داد: برنامه ریزی برای اوقات فراغت جوانان و نوجوانان از هم اکنون آغاز شده است، با شیوع کرونا برنامه ها مختل شد ولی امسال شرایط تغییر کرده و برنامه های خوبی برای غنی سازی اوقات فراغت جوانان تدارک دیده شده است.
مسوول هیات ورزشهای همگانی اداره ورزش و جوانان بروجرد گفت: متاسفانه ورزش از سبد زندگی مردم حذف شده است، نشاط اجتماعی با ورزش ایجاد می شود.
میلاد طاهری افزود: امروز بازیهای بومی و سنتی در جامعه حذف شده که نیاز است با برنامه ریزی این ورزش ها پویا شود، جوانان و نوجوانان غرق فضای مجازی هستند که بازیهای بومی و محلی و پرداختن به ورزش می تواند آسیب ها را کاهش دهد.
وی اظهار داشت: سه هزار ورزشکار در بروجرد عضو هیات ورزش های همگانی است و سال گذشته ۱۰۰ همایش ورزش همگانی در بروجرد برگزار شده است.
وی بیان کرد: ۵۴ کمیته زیر نظر هیات های ورزش همگانی است که برنامه های خوبی با همکاری آنان اجرا می شود.
مسوول هیات ورزش های همگانی گفت: هشت ایستگاه ورزش صبحگاهی در پارک های بروجرد فعالیت دارند و پنج گروه طبیعت گردی زیر نظر مربیان مجرب ایجاد شده است.
وی اظهار داشت: سه شنبه های بدون خودرو با حضور دوچرخه سواران هر هفته برگزار می شود که این برنامه ها می تواند اوقات فراغت جوانان و نوجوانان را پر کند.
رییس اداره تبلیغات اسلامی بروجرد نیز در این جلسه گفت: ۲۶ پایگاه فرهنگی زیر نظر تبلیغات اسلامی برای اوقات فراغت در شهر و روستا فعالیت دارند.
حجت الاسلام نصرت اله موسوی افزود: برای ایام اوقات فراغت جوانان تبلیغات اسلامی بروجرد برنامه های متنوع فرهنگی، قرآنی، اردویی و ورزشی در نظر گرفته شده است.
نظر شما