فرهاد شیبک روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: پل میلاد واقع در ورودی شهر کلاله و بر روی رودخانه "دوغ" بر اثر سیل سال ۸۰ به طور کامل تخریب شد اما با وجود اهمیت آن به عنوان تنها مسیر اصلی ارتباطی کلاله و مراوهتپه با مرکز استان سال ۸۴ جاده (لاین) اول آن به طول ۸۴ متر و عرض ۱۲ متر با ارتفاع هشت متر و چهار دهنه به بهرهبرداری رسید.
وی ادامه داد: ساخت جاده دوم این پل به دلیل تخصیص نیافتن اعتبار نیمه تمام ماند و بعد از گذشت ۱۶ سال حجم ترافیک موجود بر روی این پل به شدت افزایش یافته به طوری که در چند سال اخیر حوادث رانندگی در این مسیر به کشته و مجروح شدن تعداد قابل توجهی از اهالی منطقه منجر شده است.
فرماندار کلاله افزود: سازمان مدیریت برنامه ریزی و استانداری گلستان کمیتهای را برای برآورد دقیق اعتبار موردنیاز پروژهها از محل مصوبات سفر اسفندماه رییس جمهور به استان تشکیل دادند که در نتیجه آن در حوزه راهداری اختصاص ۳۰۰ میلیارد ریال برای ساخت لاین دوم پل میلاد مورد موافقت نهایی قرار گرفته است.
شیبک اضافه کرد: این اعتبار برای نصب ۳۶ عدد شمع به طول ۲۶ متر در پایههای میانی، تقویت کولهها (سازهای عمودی) و اجرای تیرهای بتنی پیش ساخته برای احداث لاین دوم پل میلاد هزینه میشود.
وی اظهارداشت: علاوه بر پل میلاد، مسیر جاده ارتباطی کلاله به سمت مراوهتپه نیازمند تعریض است که پیگیری برای تخصیص اعتبار در این رابطه در دستور کار قرار دارد.
به گزارش ایرنا، شهرستان کلاله با بیش از ۱۳۰ هزار نفر جمعیت و هزار و ۷۵۲ کیلومتر مربع وسعت با وجود تمام اقدامات انجام شده از ابتدای پیروزی انقلاب تا به امروز برای دست یابی به توسعه مطلوب نیازمند تخصیص اعتبارات از محل منابع ملی و استانی برای استقرار صنایع تبدیلی بخش کشاورزی، ساخت جاده (لاین) دوم پل میلاد، حمایت مالی برای گسترش ناحیه صنعتی، تکمیل و تجهیز مجتمع آبرسانی روستایی زاو و ایجاد جاده بین مزارع است.
نظر شما