روستاییان کوه‌زر دامغان با ۱۵ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری به اینترنت پرسرعت دست یافتند

سمنان- ایرنا- مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان گفت: فناوری سایت بی‌تی‌اِس همراه اول روستای کوه‌زر بخش امیرآباد شهرستان دامغان با سرمایه‌گذاری ۱۵ میلیارد ریالی به پهن باند سیار ارتقا یافت.

به گزارش ایرنا، سید یاسر حسن پور روز دوشنبه به رسانه ها افزود: دسترسی روستای کوه زر شهرستان دامغان به شبکه ملی اطلاعات و بهبود وضعیت آنتن‌دهی تلفن همراه با سرمایه‌گذاری ۱۵ میلیارد ریالی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات انجام شد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان، با اشاره به دسترسی روستاییان کوه زر دامغان به شبکه ملی اطلاعات و بهبود وضعیت آنتن دهی تلفن همراه در قالب این طرح افزود: سایت تلفن همراه روستا از فناوری نسل دوم به نسل سوم و چهارم  (۳G/۴G) ارتقا یافت تا روستاییان بتوانند به شبکه ملی اطلاعات دسترسی داشته باشند.
وی گفت: با ایجاد این دسترسی بیش از ۲۰۰ خانوار کوه زر دامغان به شبکه پهن باند کشور متصل شدند .
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان با بیان اینکه اینترنت پرسرعت در روستاها به عنوان یک ابزار قدرتمند مجموعه متنوعی از منابع و خدمات را در دسترس روستاییان قرار می‌دهد، هدف از اجرای این طرح‌ها را محرومیت زدایی، رونق اشتغال و ایجاد عدالت ارتباطی عنوان کرد.

بررسی دکل‌های ارتباطی برای وضعیت کمبود برق در فصل تابستان

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان در نشست کارگروه پدافند غیرعامل سایبری استان هم اضافه کرد: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات متولی تامین امنیت سایبری دستگاههای اجرایی کشور است.

حسن پور ضمن بیان اهمیت پوشش ارتباطی به عنوان یک شاخص مهم در پدافند غیرعامل سایبری گفت: آگاهی از وضعیت پوشش ارتباطی استان و همچنین پیگیری مشکلات این حوزه یکی از وظایف مهم کارگروه پدافند غیرعامل سایبری است.
وی تصریح کرد: با توجه به نزدیک شدن به فصل گرما و امکان قطعی برق، وضعیت تمام دستگاه های ذخیره برق اضطراری دکل های ارتباطی مورد بررسی قرار گیرد.
حسن پور با تاکید بر امر آموزش در حوزه پدافند غیرعامل سایبری گفت: کارشناسان و متخصصان به روز و توانمند، ضامن تامین امنیت سایبری در دستگاههای اجرای استان هستند.
وی همکاری بیشتر کارگروه پدافند غیر عامل سایبری با مراکز آپا استان در جهت آموزش و توانمند سازی نیروی های فعال در حوزه امنیت سایبری در دستگاه های اجرایی استان را خواستار شد.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنا ضمن تاکید بر این نکته که بازدید ها از دستگاههای اجرایی با هدف شناخت نیازمندی ها و توانمندی های هر سازمان در زمینه امنیت سایبری باید به صورت مستمر انجام شود افزود: نتیجه این بازدید ها می تواند نقش مهمی در ترسیم نقشه راه استان جهت ارتقاء امنیت سایبری دستگاه های اجرایی داشته باشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha