حسین هاشمی روز شنبه در گفتوگو با ایرنا افزود: پیوسته شدن تعطیلات نوروزی با ایام ماه مبارک رمضان موجب شد تا روند مراجعه اهداکنندگان به پایگاههای انتقال خون در استان کاهشی شود که با استقبال خوب مردم از پویش اهدای خون در شبهای قدر، هماکنون کمبود ذخایر خونی چهارمحال و بختیاری تا حد مطلوبی جبران شده است.
وی با اشاره به اینکه در شب نوزدهم ماه مبارک رمضان ۲ پایگاه در شهرهای شهرکرد و بروجن برای دریافت خون اهدایی در نظر گرفته شد، تصریح کرد: در این شب ۵۷ نفر برای اهدای خون مراجعه کردند.
هاشمی یادآور شد: در شب بیست و یکم ماه رمضان و همزمان با دومین شب از شبهای قدر، پایگاه انتقال خون در شهر بن نیز همراه با ۲ پایگاه شهرکرد و بروجن پذیرای مردم نوعدوست بود که در این شب ۱۸۶ نفر خون خود را اهدا کردند.
وی با بیان اینکه در شب بیست و سوم ماه رمضان، پایگاههای شهرکرد و بروجن از ساعت ۲۰ تا ۲ بامداد پذیرای اهداکنندگان هستند، درباره امکان فعال شدن پایگاهها در دیگر شهرهای استان با توجه به اعلام علاقهمندی برخی از مردم برای مشارکت در این امر خداپسندانه در مناسب شبهای قدر گفت: برای دریافت خون از اهداکنندگان نیاز به محیط و روشهای استاندارد خونگیری است و تنها در صورت استقرار تیمهای سیار انتقال خون در شهرستانها میتوان به درخواستهای عمومی پاسخ داد.
مدیرکل انتقال خون چهارمحال و بختیاری افزود: بر اساس برنامهریزی انجام شده همزمان با روز شلمزار در ۲۰ اردیبهشت، تیم سیار انتقال خون در یکی از مراکز بهداشتی این شهر مستقر خواهد شد تا اهداکنندگان بتوانند با حضور در این پایگاه موقت، خون خود را اهدا کنند.
هاشمی در خصوص نگرانیهای ایجاد شده بین افراد مبتلا به تالاسمی در زمان اعلام کاهش ذخایر خونی استان نیز تصریح کرد: تامین خون برای این افراد در اولویت نخست سازمان انتقال خون قرار دارد و استان نیز در این باره به طور کامل خودکفاست و هیچ بیمار تالاسمی در چهارمحال و بختیاری بدون خون نمیماند.
وی با تاکید بر اینکه بیماران تالاسمی استان در نهایت خون چهار روزه دریافت میکنند، اظهار داشت: بیشتر نگرانی از کاهش ذخایر خونی مربوط به تامین خون برای مراکز بیمارستانی و نیاز موارد جراحی به خون است.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰ شهرستان و بیش از ۹۷۹ هزار نفر جمعیت است.
نظر شما