به گزارش ایرنا، روابط عمومی استانداری بوشهر روز جمعه به نقل از احمد محمدیزاده در دیدار با خانواده شهیدان حجتالاسلام ابوتراب عاشوری، حیدر حیدری و علی اسماعیلی افزود: شهید عاشوری بهعنوان پرچمدار نهضت مبارزه با رژیم طاغوت و سند افتخار استان بوشهر در مبارزه با رژیم پهلوی در پیروزی انقلاب اسلامی است.
وی بیان کرد: شهید عاشوری مصداق واقعی آیه قرآن کریم محسوب میشود که هرگز گمان نکنید کسانیکه در راه خدا کشته شدند، مرده هستند، بلکه آنان زندهاند و نزد پروردگار عالم روزی داده میشود.
محمدی زاده اهدا نظام علوی و فاطمی را بزرگترین نعمت شهدا به ملت ایران دانست.
استاندار بوشهر گفت: شهدا نقش مهمی در پیروزی انقلاب اسلامی داشتند و حضرت امام راحل با شناختی که نسبت به شهید عاشوری داشتند پس از شهادت ایشان پیام صادر کردند.
وی اضافه کرد: با بررسی اسناد ساواک، مشخص شد شهید ابوتراب عاشوری دائم مورد رصد و پایش ساواک قرار داشت و خطر جدی برای رژیم طاغوت بود.
محمدیزاده با تأکید بر ادامه راه شهیدان گفت: ادامه راه شهیدان و حراست و صیانت از میراث گرانبهای آنان که نظام اسلامی است لحظهای درنگ و کوتاهی نمیشود و تا جان در بدن داریم برای بقا این نظام الهی مجاهدت میشود.
وی اظهار کرد: بررسی وصیتنامه شهدا حکایت میکند که همه شهیدان با هدف بقا انقلاب اسلامی و حفاظت از نظام اسلامی این مسیر را انتخاب کردهاند.
استاندار بوشهر گفت: با وجود انواع ترفند و دسیسههای دشمنان، ولی نظام اسلامی روز به روز قویتر و قدرتمندتر و دشمنان ضعیفتر شد چون شهدا با خدا معامله کردهاند.
وی با اشاره به جایگاه و منزلت خانواده شهدا بر ضرورت تکریم هرچه بیشتر خانواده معظم شهیدان تاکید کرد.
شهید حجت الاسلام شیخ ابوتراب عاشوری فرزند شیخ عباس متولد ۱۳۱۲ هجری شمسی در روستای حیدری از توابع شهرستان دشتی استان بوشهر است.
وی تحصیلات حوزوی را در نجف و قم تا درجه اجتهاد ادامه داد و برای تبلیغات مذهبی به بوشهر آمد و در این شهر مقدمات تاسیس مدرسه علمیه را فراهم کرد و به فعالیت علیه نظام شاهنشاهی پرداخت.
شهید عاشوری در سال ۱۳۵۷ شمسی مورد تعرض و اذیت ماموران پهلوی قرار گرفت و سرانجام در ۱۳ آذرماه ۱۳۵۷شمسی به دست ماموران رژیم پهلوی در بوشهر به ضرب گلوله عوامل طاغوت به درجه رفیع شهادت نائل شد.
رژیم پهلوی اجازه نداد مراسم تشییع جنازه و کفن و دفن این شهید در بوشهر انجام شود به همین دلیل پیکر وی به روستای 'چغادک' در نزدیکی بوشهر که هم اکنون به شهر تبدیل شده منتقل و در حسینیهای که خودش بنیان نهاده بود، به خاک سپرده شد
نظر شما