به گزارش خبرنگار گروه علم وآموزش ایرنا، وحید حافظی در اولین رویداد جذب سرمایه با اعطای اعتبار سرمایه گذاری در پردیس نوآوری حقوق و قضایی که با حضور استارتاپ ها وسرمایه گذاران برگزار شد، افزود: پردیس نوآوری های حقوقی و قضایی در مهرماه سال ۹۹ توسط قوه قضاییه، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی تاسیس شد، هدف از ایجاد این پردیس، حمایت از روحیه کارآفرینی شرکت ها و افرادی است که در حوزه حقوق و قضا فعالیت کرده و ایده های نوآورانه ای در این حوزه دارند.
وی خاطرنشان کرد: این پردیس که با هدف حمایت از روحیه کارآفرینی و ایجاد فضای کار اشتراکی و تخصصی حوزه حقوق و قضا راهاندازی شده است دارای ظرفیت استقرار ۴۰۰ نفر از فعالان حوزه حقوق و قضا در قالب استارتاپ است.
مدیرعامل پردیس نوآوری حقوقی و قضایی همچنین گفت: اولین رویداد جذب سرمایه با اعطای اعتبار سرمایه گذاری با حضور هشت تیم و اعطای تسهیلات سرمایه گذاری حداقل ۲۰ میلیارد ریال امروز برگزار شد تا اکوسیستم نوآوری حقوقی و قضایی را رونق بخشیم.
حافظی همچنین اظهار داشت: مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه متولی اصلی این اقدام است و باید نهادهای دیگر قوه قضاییه همراهی کند تا کوتاه شدن فرآیند قضایی را بتوانیم در سال جاری اجرایی و خدمت خوبی ارایه کنیم.
به گزارش ایرنا، در اولین رویداد جذب سرمایه با اعطای اعتبار سرمایه گذاری در پردیس نوآوری حقوق و قضایی هشت استارتاپ امضا نو، دستیار صوتی شریف (رومند)، سامانه جامع خدمات حقوقی دادیاب، لیگالند، سامانه جامع حقوقی کس بو کار پرونده، ایداد، پلتفرم حقوقی تکداد و عدلینو در حضور ۱۵ سرمایه گذار محصولات خود را معرفی کردند.
نظر شما