به گزارش ایرنا، محمدمهدی تجری روز سه شنبه در نشست خبری اظهارداشت: جشنواره پیشگیری از آسیب های اجتماعی در ۲ محور حرفه ای و مردمی برگزار می شود که در بخش حرفه ای چهار قالب تیتر، گزارش، مقاله و یادداشت، عکس ( تک عکس، گزارش خبری) و در بخش مردمی عکس و کلیپ خبری در نظر گرفته شده است.
مسوول بسیج رسانه استان گلستان ادامه داد: شرکت در جشنواره برای تمامی شهروندان و خبرنگاران حرفه ای در بخش های مشخص شده آزاد است.
وی افزود: هر فرد مجاز به ارسال سه اثر در هر بخش از جشنواره است و آثار ارسالی در بخش حرفه ای باید در مطبوعات و سرپرستی های استانی چاپ و یا در خبرگزاری ها، پایگاه های خبری انتشار بافته باشد و در بخش مردمی آثار ارسالی عکس با دوربین و تلفن همراه قابل قبول خواهد بود.
وی بیان کرد: آثار ارسالی در بخش های تیتر و خبر، مقاله و گزارش خبری در قالب pdf و عکس خبری حرفه ای با پسوند JPG باشد.
تجری خاطرنشان کرد: آثار ارسالی باید پس از تایید مدیر مسئول و مهر رسانه به آدرس golestan.festival.ir ارسال شود و لازم به ذکر است که آثار باید از ابتدای سال ۱۳۹۹ تا کنون منتشر شده باشد.
وی گفت: عفاف و حجاب، تصادفات جادهای، سرقت، خودکشی، حاشیه نشینی، معضلات پیری جمعیت و سالمندی جامعه، کودکان کار، قاچاق کالا و ارز، جمعیت و فرزندپروری، اعتیاد، طلاق، مصرف مشروبات الکلی، خشونت اجتماعی، خشونت علیه زنان، خانواده، کسب و کار، رسانه، کرونا و ازدواج از جمله موضوعات این جشنواره با محوریت گام دوم انقلاب، محور تحول است.
تجری خاطرنشان کرد: مهلت ارسال آثار به آدرس جشنواره تا دوم خرداد ماه بوده و اسامی برگزیدگان در ۱۲ خرداد اعلام شده و اختتامیه همزمان با ولادت امام رضا(ع) در ۲۱ خرداد ماه ۱۴۰۱ است.
وی اضافه کرد: اولین جشنواره محتوایی پیشگیری از آسیب های اجتماعی استان گلستان از سوی موسسه مطبوعاتی مروارید بازار کسب و کار پارس و با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ، سازمان بسیج رسانه گلستان برگزار می گردد.
ایرج رمضانی رییس اداره رسانه، تبلیغات و رسانه های دیجیتال فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان در این آیین گفت: اصحاب رسانه در موضوعات آسیب های اجتماعی اطلاعات خوبی برای افزایش سواد رسانه ای جامعه داشته که انتظار می رود در قالب های تحلیلی به این موارد برای کاهش معضلات بپردازند.
ولی الله شهابی دبیر جشنواره در این نشست بیان کرد: نخستین جشنواره پیشگیری از آسیب های اجتماعی برای برانگیختن رغبت، مشارکت و توجه ویژه عمومی به مبارزه ریشه ای با آسیب های اجتماعی شکل گرفته که امیدواریم گامی در راستای تحقق تمدن اسلامی باشد.
استان گلستان ۴۲ پایگاه خبری، ۱۳۶ دفتر رسانه ای شامل خبرگزاری، نشریه چاپی و الکترونیکی و ۱۶۵ نماینده نشریه سراسری فعال دارد.
نظر شما