« وحید قاسمی» روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: جداسازی زباله در منزل فرآیند سادهای است که با استمرار لازم به یک عادت روزمره و مفید تبدیل میشود.
وی، مدیریت پسماند را از موضوعات مهم حفاظت زیست محیطی دانست و گفت: آموزش ۲۳ هزار و ۷۷۰ خانوار خمینی در این طرح هدفگذاری شده است.
معاونت خدمات و ایمنی شهری شهرداری خمین ادامه داد: ۱۰ آموزشگر در قالب تیمهای سهنفره با حضور در محلههای مسکونی در این راستا اقدام میکنند.
قاسمی با اشاره به نصب ۶۰ بنر آموزشی در شهر خمین، اظهار داشت : ۲۰ هزار برگه و ۳۰ نماهنگ آموزشی پارسال در بین خانواده های جامعه هدف طرح تفکیک پسماند از مبدا توزیع شد.
وی افزود: ۲۶۷ کیسه پارچهای به منظور جایگزینی کیسههای پلاستیکی روز بدون پلاستیک (۲۱ تیرماه) پارسال در بین شهروندان نیز توزیع شد.
قاسمی خاطرنشان کرد: آموزش چهره به چهره خانوادهها بستر فرهنگسازی در راستای طرح مهم تفکیک پسماند از مبدا است چرا که مواد زاید جامد طلای کثیف محسوب میشود که اشتغالزایی و درآمدی سرشار با خود دارد و برای موفقیت در تفکیک پسماند همراهی آگاهانه خانوادهها در جداسازی مواد زائد نیاز است.
وی بیان کرد: کارشناسان و مسئولان همواره تفکیک پسماند از مبدا را بهترین راهکار برای مدیریت زیست محیطی عنوان کردهاند، اما این طرح مهم با وجود اقدامات متعدد و داشتن صرفه اقتصادی بهخاطر مشارکت اندک شهروندان ناقص است.
معاونت خدمات و ایمنی شهری شهرداری خمین توضیح داد: در راستای این طرح، شهروندان خمین باید پسماندهای خشک را به سه غرفه ثابت بازیافت تحویل دهند و یا با غرفه سیار به شماره ۰۹۱۸۵۹۹۷۷۰۷تماس بگیرند.
وی اضافه کرد: برنامه اینترنتی «همیار زیست دوست» بهمنظور تسهیل در تحویل پسماندهای خشک و کسب امتیاز در سایت شهرداری خمین بارگذاری شده است.
شهرستان خمین با جمعیتی بالغ بر ۱۰۵ هزار نفر در جنوب استان مرکزی واقع شده است.
نظر شما