به گزارش ایرنا، مسعود مهدویانفر، روز دوشنبه در جلسه ساماندهی متکدیان استان در استانداری افزود: در مراکز غربالگری باید افراد دارای هر نوع آسیب اجتماعی نظیر تکدیگری، زبالهگردی، کودکان کار، مُعتادان مُتجاهر و غیره دستهبندی شوند تا خدمات بعدی بر مبنای همین طبقهبندی صورت بگیرد.
وی ادامه داد: پذیرش، نگهداری موقت، شناسایی هویت افراد گمنام و طبقهبندی آنها و تهیه آمار و ارقام صحیح و کارآمد از جمله فعالیتهایی است که باید در این مراکز انجام شود، بنابراین راهاندازی چنین مرکزی ضروریست و نبود آن هیچ توجیهی ندارد.
مدیرکل اجتماعی استانداری اصفهان اضافه کرد: وجود مراکز نامبرده در هفت شهرستان اصفهان، نجفآباد، کاشان، خمینی شهر، شهرضا، فلاورجان و شاهین شهر و میمه که بیشتر درگیر این مساله هستند، اولویت اصلی در استان است و این شهرها باید وضعیت ایجاد مراکز غربالگری را تا یک ماه آینده اعلام کنند.
مهدویانفر با تاکید بر ضرورت افزایش همکاری دستگاههای مرتبط با این چالش اجتماعی تصریح کرد: فعالیت هر نهاد نباید مشروط به فعالیت نهاد دیگر باشد به این معنا که سازمانها باید بدون شرط و شروط و وابسته کردن خود به سایر دستگاهها، اقدامات مورد نیاز را انجام دهند و نسب به این مساله بی تفاوت نباشند.
وی اظهار داشت: مسوولان در شهرستانها و فرمانداران میتوانند از توان نیروهای مردمی و تشکلها برای پیشبرد اهداف خود در این زمینه بهره بگیرند و سازمان مدیریت و برنامهریزی نیز برای تخصیص اعتبارات دولتی مورد نیاز در این راستا سهیم خواهد بود.
جلسه ساماندهی مُتکدیان در استان اصفهان با حضور مسولان دستگاههای اجرایی از جمله بهزیستی، دادگستری، ستاد مبارزه با مواد مخدر، کمیته امداد و فرمانداریها در استانداری برگزار شد.
نظر شما