به گزارش روز دوشنبه ایرنا از روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی ، دکتر امیرحسین بنی احمد در نشست مدیران انجمن داروسازان خوزستان در محل مدیریت درمان تامین اجتماعی در اهواز افزود: راهکارها و طرحهای حمایتی برای پیوستن پزشکانی که تاکنون وارد این طرح نشدهاند در دستور کار قرار دارد ولی آنچه مسلم است در موعد قانونی ، هیچ نسخه کاغذی قابل پذیرش نیست.
وی گفت: همه درمانگاههای خصوصی طرف قرارداد در سطح خوزستان نیز وارد این طرح ملی شدند.
مدیر درمان تامین اجتماعی خوزستان با قدردانی ازهمکاران داروساز در هماهنگی هرچه بهتر با فرآیند الکترونیکی شدن نسخهها ابراز امیدواری کرد این مدیریت در زمینه نسخه الکترونیک نیز مانند سایر موارد جزو استانهای پیشرو کشور قرار گیرد.
وی ادامه داد: مشکلات مربوط به تغییر روش ارسال نسخ به سامانههای سازمان و تمرکز بر روش ارسال با API در اردیبهشت امسال در خدمت رسانی بهتر به بیمه شدگان حایز اهمیت است.
مدیر درمان تامین اجتماعی خوزستان در خصوص سامانه API افزود: مسایل و مشکلات داروخانه ها به سازمان متبوع انعکاس داده شده ولی ازاول اردیبهشت ۱۴۰۱ نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک به صورت کامل انجام خواهد شد.
دبیر انجمن داروسازان خوزستان نیز در این نشست با اشاره به شیوع کرونا و برگزار نشدن دورههای بازآموزی داروسازان ، خواستار تمدید پروانه داروسازان طرف قرارداد در سامانههای سازمان تامین اجتماعی شد.
دکتر محمد لیراوی به الکترونیکی شدن نسخ اشاره کرد و گفت:با توجه به دستورالعمل سازمان تامین اجتماعی مبنی بر پذیرش نشدن نسخ کاغذی از اول اردیبهشت ۱۴۰۱، هنوز تعدادی از پزشکان متخصص به سمت نسخه الکترونیکی پیش نرفتهاند و این خود چالش جدیدی برای بیماران و داروخانه ها است.
وی به مشکلات فنی سامانه API تامین اجتماعی اشاره کرد وگفت: با توجه به اینکه از اول اردیبهشت ۱۴۰۱ نسخه پیچی از طریق API صورت میگیرد هنوز مشکلاتی در داروخانهها وجود دارد که باید حل و فصل شود.
نظر شما