علی محمد هوشمند روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: متوسط برداشت محصول خیار سبز در هر هکتار ۲۰۰ تن و در بعضی گلخانه ها ۳۰۰ تن در واحد تولید است.
وی با بیان اینکه عمده محصول تولیدی خیارسبز ، فلفل ، گوجه فرنگی و سبزی است اضافه کرد: با وجود محدودیت منابع آبی و تداوم ۲۵ سال پدیده خشکسالی با استفاده از روش های نوین آبیاری این میزان محصول با همکاری ۸۲ نفر بهره بردار تولید شد.
هوشمند با بیان اینکه بوته خیار گلخانهای هر سال در ۲ دوره در ماه های مرداد و دی ماه کشت می شود ، افزود: برداشت محصول پس از گذشت ۴۵ روز از زمان کشت آغاز می شود.
وی با بیان اینکه تولید خیار سبز در فضای باز در هر هکتار ۵۰ تن است، خاطرنشان کرد: کشت محصول گلخانهای با هدف مدیریت مصرف آب در بخش کشاورزی ، بهره وری از آب و ارزش افزوده و ایجاد اشتغال بیشتر اجرا می شود.
این کارشناس بخش کشاورزی ابرکوه خاطرنشان کرد: با توجه به لزوم تغییر الگوی کشت و پرداخت وام بانکی، افزایش طرح توسعه کشت محصولات گلخانهای در اولویت کار این نهاد قرار دارد .
۱۵ هزار و ۸۰۰ هکتار اراضی شهرستان ابرکوه زیر کاشت محصولات زراعی و باغی است و زمینه ساز اشتغال ۴۰ درصد مردم این شهرستان در حوزه کشاورزی، دامداری و دامپروری است.
شهرستان ۵۵ هزار نفری ابرکوه در ۱۴۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.
نظر شما