به گزارش ایرنا ، نادر فلاحی روز شنبه با اعلام این خبر اظهار کرد: حجم سرمایهگذاری در این پروژههای گردشگری بالغ بر ۴۰ هزار میلیارد ریال است و از محل این سرمایه گذاری، حدود دو هزار و ۸۰۰ اشتغال مستقیم ایجاد میشود.
وی ادامه داد: تمام شهرستانهای استان از شمال تا جنوب در دریافت مجوز ایجاد و موافقت اصولی سهیم بودهاند و این نشان دهنده توسعه متوازن گردشگری در سرتاسر استان است که ماندگاری مسافر در استان را افزایش میدهد.
فلاحی با اشاره به استقبال اداره کل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استان از سرمایهگذاران حوزه گردشگری، بیان کرد: لازم است که تاسیسات گردشگری با توجه به نیاز استان و متناسب با سلایق مسافران ایجاد شود تا بتوانیم جذب گردشگر داشته باشیم.
مدیر کل میراث فرهنگی صنایع، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل افزود: میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استان، سرمایهگذاران را با توجه به نیازسنجی مناطق مختلف راهنمایی میکند.
اردبیل با حدود یک میلیون و ۲۴۸ هزار نفر جمعیت با استانهای گیلان، زنجان و آذربایجانشرقی همسایه است و گردشگری در کنار کشاورزی و صنعت به عنوان سه محور توسعه این خطه به شمار میرود.
پیش از شیوع ویروس کرونا ۳۲ واحد هتل، ۸۷ واحد هتل آپارتمان، ۹۸ واحد مهمانپذیر، سه واحد کمپینگ و ۲ مجتمع گردشگری در کنار ۲ واحد اقامتگاه بومگردی سالانه پذیرای هشت میلیون نفر گردشگر داخلی و افزون بر ۱.۶ میلیون گردشگر خارجی را در این استان میزبانی میکردند.
پل معلق مشگینشهر، کوه سبلان با ظرفیت کوهنوردی، وجود پیست اسکی آلوارس و سرعین به عنوان شهر چشمههای بهشتی از جاذبههای پر بازدید استان اردبیل است.
نظر شما