به گزارش خبرنگار ایرنا علیمحمد زنگانه شامگاه پنجشنبه در نشست صمیمی فعالان مردمی فرهنگی و اجتماعی استان با استاندار اظهارداشت: اگر چه گلستان در بسیاری از شاخصها جزو ۱۰ استان برتر است، اما در بسیاری از شاخصهای دیگر همچون زیرساختهایی مانند سد و آب وضعیت خوب نیست و گلستان را در ردههای آخر قرار داده است.
وی بیان کرد: پایه بودجه گلستان پایین بسته شده و در جایی که باید از دلار ارزان قیمت برای استان استفاده میشد، هیچ سهمی به گلستان نرسید.
وی خاطرنشان کرد: در حالی که ۹۰ درصد آب استان از منابع زیرزمینی استخراج میشود، اما این مساله برای گلستان زنگ خطر است، زیرا خلیج در حال خشک شدن است و اگر جلوی آن گرفته نشود، دیگر نمیتوان در گلستان نه زندگی و نه کشاورزی کرد.
استاندار گلستان گفت: با وجود ظرفیتهای متعدد وضعیت گردشگری، راهها و بسیاری از موارد دیگر شرمآور است که برای حل این وضعیت و خارج شدن از این شرایط، باید چشمانداز مشخص داشته باشیم.
زنگانه افزود: البته در استان سند چشمانداز وجود دارد که این سند از اسناد فاخر کشور است و باید به روزرسانی شود.
وی ادامه داد: گلستان ظرفیت ۵۰۰ هزار میلیاردی دارد که برای تحقق آن نیازمند همت بالا از سوی همه هستیم.
وی تصریح کرد: چشمانداز در واقع دست یافتن به هدف با سختی است و میخواهیم درآمد استان را از حدود ۶۰ هزار میلیارد به ۲ برابر تا سال ۱۴۰۴ برسانیم که برای تحقق آن نیازمند ۲۲۴ هزار میلیارد سرمایهگذاری هستیم.
استاندار گلستان گفت: برای تحقق این سرمایهگذاری باید در همه بخشها برنامه راهبردی براساس سند بخشی داشته باشیم که متاسفانه در بسیاری از بخشها سندبخشی وجود ندارد.
زنگانه تاکید کرد: حرکت کردن بدون برنامه برابر با برنامهریزی برای شکست است و اگر تحول در استان میخواهیم باید کار و همت کنیم.
وی یادآور شد: در دولتهای گذشته، اجازه و فرصت به نیروهای انقلابی برای کار داده نشد و امروز زمان زیادی از وقت ما برای تک تک این عناصر جبهه انقلاب گرفته میشود.
وی افزود: نباید بگذاریم برخی کارها و اقدامات در استان باعث ایجاد اختلاف بین نیروهای ارزشی و انقلابی شود و با توجه به ساختار شبکهای فعالان مردمی، این شبکهها باید در قالب هیاتهای اندیشهورز بکارگیری شوند.
نظر شما