علی خدری شامگاه پنج شنبه در حاشیه برگزاری دومین نشست هماهنگی گذر از پیک بار ۱۴۰۱ در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به در پیش بودن فصل گرما، افزایش دما و به تناوب آن افزایش مصرف برق، افزود: طی جلساتی که از آغاز سال جدید تاکنون برگزار شده، برنامههای مدونی درخصوص طرحهای مدیریت مصرف برق و عبور موفق از پیک بار سال جاری پیشبینی، تدوین و در حال اجرا می باشد.
خدری با اشاره به گرمای شدید و زودهنگام، و مشکل نیروگاه های برق آبی در خوزستان، اولویت برنامه های این شرکت را، برنامه مدیریت مصرف و توسعه پذیری و کنترل پذیری از راه دور در سه بخش مشترکان دیماند اولیه و ثانویه ومشترکان آمپری برای گذر از پیک بار عنوان کرد.
وی با بیان اینکه شرکت توزیع نیروی برق خوزستان پیک سایی را در سال گذشته ازجمله مهمترین برنامههای اجرایی خود داشته، افزود: امسال با توجه به افزایش مصرفی که به دلیل گرمای زودهنگام و افزایش دما صورت گرفته، باید کنترل پذیری و رویت پذیری مشترکان انجام شود تا خاموشی های با برنامه و تعرفه خانگی به صفر برسد، البته این کنترل پذیری بر روی مشترکان هدف، یعنی آن دسته از مشترکانی که از الگوی مصرف تجاوز کنند، صورت می گیرد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان اظهار کرد: خط قرمز ما، خاموشی اشتراک های خانگی است که باید با یک برنامه مدون مدیریت مصرف، از خاموشی های احتمالی جلوگیری کنیم.
وی به افزایش ۳۶ درصدی مصرف برق در هفته گذشته نسبت به سال گذشته، اشاره کرد و گفت: رویت پذیرکردن مصرف برق مشترکان، بهترین راه مدیریت مصرف از راه دور است و اگر مشترکی ۲ برابر الگو مصرف داشته باشد و یا تجاوز از دیماند داشته باشد، کنترل پذیری از راه دور جهت مدیریت مصرف برق صورت می گیرد.
خدری خاطرنشان کرد : با برگزاری جلسات مختلف با فرمانداری ها، بخشداری ها، ادارات و سازمان های مختلف، صنوف و ائمه جماعات و انعقاد تفاهم نامه همکاری در برنامه های پاسخگویی بار مدیریت مصرف با مشترکین دیماند (بخش کشاورزی و صنعت و عمومی اداری)، اطلاع رسانی گسترده به تمامی مشترکین جهت رعایت الگو و کاهش مصرف انجام خواهد شد، همچنین بر لزومتشکیل کارگروه توزیع برق جهت پیک سایی شهرستان ها به صورت روزانه و ارسال گزارش عملکردها تاکید شد.
نظر شما