به گزارش ایرنا، محمدرضا اسدی روز چهارشنبه در نشست خبری افزود: ۱۲میلیون لیتر از این حجم ذخیره مخزنها مربوط به شهرها و بقیه نیز مربوط به روستاهای ۲ شهرستان کاشان و آران و بیدگل است.
وی، هزینه ساخت مخزنهای ذخیره آب در سال ۱۴۰۰ را ۶۰ میلیارد تومان از محل اعتبارهای شرکت آب و فاضلاب کاشان بیان و اضافه کرد: به لحاظ درصد در شهرها ۹ درصد و در بخش روستایی ۱۰ و نیم درصد به حجم مخزنهای ذخیره آب سال گذشته افزوده شده است.
به گفته وی، اکنون حجم ذخیره مخزنهای آب در ۱۲ شهر و ۶۶ روستای این منطقه به ترتیب ۱۴۲میلیون لیتر و ۲۰ میلیون و ۴۶۵ هزار لیتر است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کاشان، اصلاح ۴۰ کیلومتر شبکه آبرسانی به ویژه در روستاها، ۴۹ کیلومتر توسعه شبکه آبرسانی و اصلاح پنج هزار و ۸۰۰ انشعاب فرسوده را دیگر اقدامهای غیرسازهای این شرکت در سال گذشته در منطقه برشمرد.
وی ادامه داد: در آران و بیدگل طی ۲ ماه آینده و پیش از آنکه به اوج مصرف آب تابستانی برسیم، نزدیک پنج میلیون لیتر به حجم مخزنهای ذخیره آب این شهرستان افزوده خواهد شد که این مهم میتواند به جبران کمبود آب کمک کند.
اسدی خاطر نشان کرد: شرکت آب و فاضلاب کاشان سال گذشته در مجموع ۱۰۵ میلیارد تومان در بخش شهری و ۳۶ میلیارد تومان در بخش روستایی هزینه کرده است.
وی با اشاره به اینکه اکنون در مجموع ۱۳۷ حلقه چاه عمیق و نیمهعمیق در کاشان و آران و بیدگل در مدار بهرهبرداری قرار دارند، افزود: دبی آب این چاهها بین ۲ هزار و ۵۰ تا ۲ هزار و ۱۰۰ لیتر در ثانیه است.
وی ادامه داد: از قدیم تاکنون ۱۷ حلقه آب به دلیل آلودگی در منطقه کاشان پلمب و برای آنها مجوز جابجایی دریافت شده است.
اهالی ۱۲ شهر و ۶۶ روستا شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل از خدمات شرکت آب و فاضلاب کاشان بهرهمند هستند.
شهرستان کاشان با جمعیت افزون بر ۳۶۴ هزار نفر در فاصله حدود ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان و شهرستان آران و بیدگل با بیش از ۱۰۳ هزار نفر جمعیت در ۲۱۵ کیلومتری اصفهان قرار دارد.
نظر شما