به گزارش ایرنا، منصور غفاری روز چهارشنبه در نشست خبری افزود: این مرکز جزو دانشگاه نسل چهارم، کارآفرین و مهارت محور و با اتکا به ظرفیت های موجود تحقق تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین است و با نگاه تولید ثروت آفرین، کارآفرینی و کمک به اشتغال جوانان تحصیلکرده را مورد توجه جدی قرار میدهد.
وی افزود: ظرفیت های این دانشگاه از جمله امکانات تحصیلی مناسب و خدمات رفاهی رایگان به خوبی معرفی نشده و در آن صورت می توان به جذب جوانان مستعد اقدام و فرصت رشد اقتصادی را برای آنان فراهم کرد.
وی با تاکید بر توجه به اقتصاد دانش بنیان متکی به صنایع خلاق در رشته های مختلف این دانشگاه گفت: در چند سال آینده راه اندازی پارک مرکز علم، فناوری و مهارتی رشد در دانشگاه فنی و حرفه ای گلستان برای هم افزایی صنایع در دستور کار قرار گرفته است.
وی با اعلام این که هم اکنون پنج دانشکده و آموزشکده وابسته به دانشگاه فنی و حرفهای در چهار شهر گلستان فعال است گفت که ۲ واحد از این تعداد دخترانه و ۳ واحد هم پسرانه است.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای گلستان گفت: ۶۵ درصد کارگاه های دانشگاه فنی و حرفه ای گلستان برای آموزش به روز شده و بر اساس نظارت کارشناسان کارگاه چاپ، کارگاه بافت و همچنین سه سایت کامپیوتر استان نیاز به روز شدن دارند.
غفاری با اشاره به پروژه آماده افتتاح در سال جاری، اظهار داشت: برای تکمیل پروژه نیمه تمام ورزشی آموزشکده کردکوی با هزار و ۱۰۰ متر مربع زیربنا به حدود ۱۰ میلیارد ریال و تکمیل سه پروژه نیمه تمام کارگاه های آموزشی به حدود ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.
وی افزود: همچنین کارگاه آموزشی پسران چمران با ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی به ۱۴۰ میلیار ریال، کارگاه آموزشی پسران علی آباد کتول با ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی به۵۰ میلیارد ریال و کارگاه آموزشی ساختمان الکترونیک کردکوی با ۲۵ درصد پیشرفت به ۲۱۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.
سیدمحمد سیدکلبادی معاونت آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای گلستان هم در این نشست گفت: پس از ابلاغ حضور الزامی دانشجویان در کلاس های درس، استقبال دانشجویان از کلاس ها بسیار مطلوب بود.
عشرت قلندر معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای گلستان هم در این نشست با بیان برخورداری این مرکز آموزش عالی از ۷۰۰ تخت خوابگاهی گفت: همه فضاهای خوابگاهی و سلف سرویس های دانشگاه برای حضور دانشجویان در اردیبهشت آماده جذب حداکثری است.
نظر شما