رمضان حیدریان روز جمعه در گفت و گو با ایرنا، ضمن تاکید بر انجام ورزش به منظور حفظ سلامت جسمی و روحی، ابراز داشت: ورزشکاران و آحاد جامعه در ماه پرفیض رمضان بعد از میل کردن افطاری سبک، ورزشهای سبک و هوازی انجام دهند.
رئیس هیات پزشکی ورزشی استان سمنان با بیان اینکه پرداختن به ورزش با معده پر سبب بههم خوردن روند هضم غذا می شود، تصریح کرد: فاسدشدن غذا در معده مشکلات گوارشی در ورزشکاران به همراه دارد.
وی تاکید کرد: روزهداری مانعی برای انجام ورزش نیست و آحاد جامعه و به خصوص ورزشکاران برای حفظ سلامت بدن بعد از افطار ورزش کنند.
رئیس هیات پزشکی ورزشی استان سمنان بیان کرد: ورزشکاران در این روزها از انجام تمرینهای پرفشار و سنگین پرهیز و پس از رفع نیاز تغذیهای بدن یعنی پس از افطار در حد حرکات نرمشی و کششی ورزش کنند.
وی یادآور شد: بهتر است ورزشکاران افطاری خوردن را با نوشیدن آب جوش آغاز و از نوشیدن آب سرد و نوشیدنیهای شیرین در هنگام آغاز افطار خودداری کنند.
رئیس هیات پزشکی ورزشی استان سمنان تصریح کرد: خوردن میوه و سبزیجات در میان وعدههای افطار تا سحر برای حفظ سلامت بدن توصیه میشود.
وی اظهار داشت: ورزشکاران با قراردادن کربوهیداراتها، پروتئینها، مایعات و سبزیجات در خوراکیهای افطار تا سحر به سلامت بدن خود در ماه روزهداری کمک کنند.
حیدریان با بیان اینکه پرداختن به تمرین و فعالیتهای بدنی شدید آب بدن را کاهش میدهد، ادامه داد: بنابراین ورزشکاران با خوردن مایعات به ویژه آب میوههای مختلف به میزان کافی در فاصله زمانی افطار تا سحر در حفظ این ماده در بدن اهتمام ورزند و از مصرف نوشیدنیهای کافئیندار و نوشابههای گازدار پرهیز کنند.
حیدریان تاکید کرد: مصرف بیش از حد آب و چای در سحر به منظور حفظ سلامت بدن توصیه نمیشود و ضرورت دارد مایعات از زمان افطار تا سحر به تدریج به بدن رسانده شود.
رئیس هیات پزشکی ورزشی استان سمنان گفت: ورزشکاران برنامهریزی برای خواب مناسب و استراحت کافی با هدف حفظ توان بدنی را مدنظر داشته باشند.
نظر شما