حمید مشتاقیان روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این مدت با هدف جبران بخشی از خسارت وارده به صنعت گردشگری ۵۰ میلیارد ریال تسهیلات به صاحبان ۲۰ واحد در حوزه گردشگری پرداخت شد.
وی ادامه داد: این میزان خسارت شامل بخشهای مختلف گردشگری از جمله اقامتگاههای بوم گردی ، مسافرخانهها و در مجموع حوزه صنعت گردشگری است .
این مسئول میراث فرهنگی ابرکوه بیان کرد: این شهرستان دارای ۱۱ اقامتگاه بوم گردی، پنج اقامتگاه سنتی ، ۲ مجتمع گردشگری و بین راهی ، یک باب خانه مسافر، یک دفتر خدمات مسافرتی ، ۲ باب رستوران بین راهی و ۲ سفره خانه سنتی است.
مشتاقیان خاطرنشان کرد: امسال ۲ واحد گردشگری که پارسال توسط بخش خصوصی با ۴۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری ساخته شده بود به بهره برداری رسید.
رییس میراث فرهنگی ابرکوه، یکی از مؤثرترین راههای برون رفت از تحریمها را توجه به گردشگری دانست و تاکید کرد: این صنعت پس از نفت و خودرو سازی ، سومین صنایع سودآور در اقتصاد جهانی محسوب میشود که بهره مندی از آن مستلزم فراهم کردن بسترهای مورد نیاز و عملی شدن پرداخت تسهیلات دولتی است.
مشتاقیان تصریح کرد: این شهرستان با بهرهمندی از آثار تاریخی و طبیعی فراوان، قرار گرفتن در مسیر جاده باستانی ابریشم و مسیر جاده طریق الرضا (ع) و همچنین قرار گرفتن در مجاورت استانهای اصفهان ، فارس و یزد، جایگاه خاصی دارد.
وی ادامه داد : در تعطیلات نوروزی ۱۴۰۱ به دلیل سیر نزولی بیماری کرونا ۱۶۹ هزار نفر مسافر و گردشگر نوروزی از آثار تاریخی و طبیعی این شهرستان بازدید و در این مدت چهار هزارو ۲۸۳ نفر/ شب مسافر از نقاط مختلف کشور در بومگردیها و سایر مراکز اقامتی شهر و روستاها پذیرش و اسکان یافتند.
ابرکوه به عنوان یکی از۱۴ شهر نمونه گردشگری ایران ۴۰۰ اثر تاریخی، طبیعی و فرهنگی دارد که تاکنون ۱۴۵ اثر تاریخی و طبیعی این شهرستان در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده که از این تعداد ۱۲۹ اثر غیرمنقول و ۱۲ اثر ناملموس است .
شهرستان ۵۵ هزار نفر ابرکوه در ۱۴۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد .
نظر شما