مجید احمدی روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: تغذیه گیاهی نقش مهمی در افزایش عملکرد کمی و کیفی محصولات کشاورزی به ویژه گندم دارد به طوریکه در مزارع گندم با مصرف کود سرک طبق توصیه های مراکز تحقیقاتی کشاورزی علاوه بر افزایش کمی، کیفیت دانه گندم تولیدی از قبیل میزان پروتئین دانه نیز افزایش یافته و خاصیت نان تولیدی از این گندم بهبود می یابد.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان هشترود ادامه داد: از اوایل دی ماه سال گذشته عملیات حمل و توزیع و انتقال کودهای ازته و اوره برای شهرستان آغاز شده است و این روند همچنان ادامه دارد .
احمدی اعلام کرد: بیش از ۹۲ هزار هکتار از مزارع گندم و جو دیم و ۱۵۰۰ هکتار اراضی گندم آبی و نزدیک به ۸۰ هکتار اراضی کلزا در این شهرستان تحت عملیات کودهی سرک بهاره قرار گرفته است.
وی در پایان از کشاورزان خواست با توجه به شرایط اقلیمی سالجاری از مصرف کودهای شیمیایی به صورت بی رویه خودداری کرده و کودها را براساس وضعیت بارندگی و با نظر کارشناسان کشاورزی مصرف کنند.
نظر شما