به گزارش خبرنگار ایرنا، «موسی بیات» روز سهشنبه در جلسه بررسی مسایل و مشکلات عشایری شهرستان گیلانغرب، افزود: سال گذشته نیز یک هزار و ۵۰۰ تن علوفه و نهاده های دامی در شهرستان گیلانغرب توزیع شد.
وی اظهار داشت: گیلانغرب از معدود شهرستانهایی است که هم ییلاق و قشلاق را دارا است که کوچ عشایر از مناطق گرمسیری شهرستان گیلانغرب به سمت مناطق سردسیر آغاز شده و تا ۱۵ اردیبهشت ادامه خواهد داشت.
مدیرکل امور عشایری استان کرمانشاه در ادامه گفت: چهار دستگاه تانکر به منظور آبرسانی سیار در مناطق ییلاقی شهرستان گیلانغرب تامین و مستقر شده است.
بیات با تاکید بر لزوم اقدام عشایر در جهت بیمه دام، اظهار داشت: ارایه خدمات منوط به بیمه دام ها و هویت گذاری آن ها از سوی عشایر است.
سرپرست فرمانداری شهرستان گیلانغرب هم لزوم ساماندهی و شناسایی عشایر واقعی را مورد تاکید قرار داد و خواستار تفکیک خدمات رسانی به این قشر شد.
«حشمت رضایی» افزود: ارایه خدمات مرتبط با حوزه عشایر باید تنها به عشایر واقعی صورت گیرد.
وی همچنین خواستار ساماندهی شرکت تعاونی عشایری به منظور ارایه خدمات به این قشر شد و اظهار داشت: تاکنون بیش از ۱۵ میلیارد ریال از محل اعتبارات ارزش افزوده در راستای بهسازی راه ها و سامان دهی ابنیه و اجرای پروژههای عمرانی عشایری شهرستان هزینه شده است.
شهرستان گیلانغرب یک هزار و ۵۰۰ خانوار عشایری با جمعیتی بیش از هشت هزار و ۲۲۰ نفر دارد که سالیانه چهار هزار تن انواع فرآورده های دامی توسط عشایر شهرستان تولید می شود.
گیلانغرب در غرب کرمانشاه بیش از ۷۲ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما