امیر دلداری روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: امسال به دلیل خشکسالی و کاهش علوفه از یک سو و گرانی نهاده دامی از سوی دیگر، دامداران نمیتوانند تغذیه کامل دامهای خود را انجام دهند، بنابراین به ناچار آنها را برای فروش به بازار میبرند.
وی با بیان اینکه افزایش عرضه دام زنده در بازار علت اصلی آغاز روند کاهشی قیمت گوشت قرمز در بازار مشهد است، افزود: هماکنون به طور مثال لاشه بره نرنیه هر کیلوگرم ۶ هزار تومان، لاشه گوسفند هر کیلو بین ۱۲ تا ۱۳ هزار تومان و ران و سردست هر کیلوگرم ۱۸ هزار تومان کاهش داشته است.
مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد گفت: در حالیکه اگر شرایط آب و هوایی بهتر بود و نهاده و علوفه کافی در اختیار دامدار قرار میگرفت، هیچ گاه دام زنده به تعداد زیاد روانه بازار نمیشد.
۱۰ درصد جمعیت دامی کشور به تعداد ۱۵ میلیون راس متعلق به خراسان رضوی است.
سالانه به طور متوسط ۷۶ هزار تن گوشت قرمز، ۱۵۳ هزار تن گوشت سفید و ۱۴۰ هزار تن تخممرغ در خراسان رضوی تولید میشود.
نظر شما