جعفر قادری روز دوشنبه در جلسه آرد و نان با اشاره به انتقاد برخی شهروندان مبنی بر عرضه نان بی کیفیت در شهرستان عجب شیر افزود: اعضای کارگروه آرد و نان باید ساز و کار لازم را ایجاد کنند تا بازرسی و نظارت شدیدتری بر عملکرد نانواییهای شهرستان انجام شود.
وی برگزاری دوره آموزشی پخت نان و رعایت مسائل بهداشتی توسط مرکز آموزش فنی و حرفه ای با پیگیری اتحادیه آرد و نان، نصب تابلوی یکسان یا ارایه مشخصات نانوایی در سر درب آنها را ضروری دانست.
فرماندار عجبشیر اظهار کرد: سرکشی از واحدهای نانوایی این شهرستان برعهده بازرسان شورای آرد و نان است تا با همکاری شورای آرد و نان به صورت مستمر در طول ماه انجام شود.
قادری افزود: با هرگونه کم فروشی، عدم رعایت بهداشت محیط، پایین بودن کیفیت پخت نان از سوی واحدهای نانوایی برخورد و به شکایت های مردمی از این واحدها رسیدگی خواهد شد.
فرماندار شهرستان عجبشیر با تاکید بر ضرورت دقت و نظارت در زمینه پخت نان گفت: ساماندهی توزیع آرد در سطح شهرستان عجبشیر از عوامل مهمی است که باید با دقت هر چه تمام انجام گیرد تا آرد در سطح این شهرستان عادلانه توزیع شود.
نظر شما