تحقق توسعه با روش‌های نوین کمترین تخریب محیط‌زیست را به دنبال دارد

کاشان - ایرنا - نماینده مقیم برنامه توسعه سازمان ملل متحد با تاکید بر موضوع‌های مردم‌محور گفت: توسعه را می‌توان در شهرها با روش‌های نوین و کارآمد با کمترین تخریب محیط‌زیست محقق کرد.

به گزارش ایرنا، کلودیو پروویداس روز یکشنبه در دیدار با شهردار کاشان افزود: برای رفع نیازها و ضرورت‌ها باید به شناخت مناسب از آنها رسید که در این مسیر، تمرکز روی چند موضوع می‌تواند چشم‌اندازی مناسب و عملیاتی را برای تحقق ضرورت‌ها ترسیم کند.

وی، بهره‌گیری از تجربه برخی شهرهای جهان برای توسعه را بسیار مفید دانست و اظهار داشت: باید از روش‌ها و شیوه‌هایی که شهرهای دیگر در خصوص مسایل و بحران‌های مشابه انجام داده‌اند، به منظور مدیریت چالش‌ها استفاده کرد.

نماینده مقیم برنامه توسعه سازمان ملل متحد با قدردانی از میهمان‌نوازی کاشانی‌ها به تبیین حوزه مسوولیتش پرداخت و گفت: این بخش سازمان ملل، عملیاتی، اجرایی و ناظر بر فعالیت‌هاست.

توجه به ظرفیت‌های اصیل کاشان در توسعه شهری

شهردار کاشان نیز گفت: در حوزه‌های مختلف به ویژه در زمینه توسعه شهری به دنبال استفاده از تفکرهای  پیشرفته و جدید مبتنی بر ظرفیت‌های اصیل و تمدنی کاشان بزرگ هستیم.

حسن بخشنده امنیه با اشاره به بهره‌مندی کاشان از اثرهای تاریخی بسیار و کارشناسان و متخصصان با تجربه در این حوزه افزود: می‌توان از این ظرفیت برای انتقال تجربه‌های به سایر شهرهای جهان به منظور ایجاد بناهایی با این مختصات استفاده و سازه‌هایی متناسب با هویت و اقلیم هر شهر ایجاد کرد.

وی، ایجاد ارتباطات امن درون شهری را نخستین گام در تحقق شهر هوشمند بیان و اضافه کرد: انجام اقدام‌های جدی در حوزه شهر هوشمند، نیازمند مهیاسازی زیرساخت‌ها است.

شهردار کاشان تاکید کرد: با ایجاد ارتباطات امن درون شهری و فراهم کردن بستر مدیریت ارتباطات و داده‌های کلان شهری، باید نخستین گام را در زمینه تحقق شهر هوشمند برداشت.

به گفته وی، این مهم از یک سو نیازمند فراهم‌سازی زیرساخت ها و از سوی دیگر مستلزم تامین اعتبارهای کلان در این حوزه است.

بخشنده امنیه با تاکید بر رویکرد مدیریت شهری برای ارتقای وضعیت حمل و نقل پاک در شهر کاشان گفت: در این راستا شهرداری برنامه‌های مختلفی را در دستور کار قرار داده است.

وی با اشاره به عمر زیاد اتوبوس‌های درون شهری بر نوسازی حمل و نقل عمومی به عنوان یک برنامه محوری تاکید و اضافه کرد: سرمایه‌گذاری در ۲ بخش نوسازی حمل و نقل عمومی و ساخت توقفگاه‌های طبقاتی یک فرصت دوسویه برای بهره‌مندی از مزیت‌های آن است.

شهردار کاشان با یادآوری حضور گردشگران در این شهر تاریخی گفت: با توجه به تمرکز اثرهای تاریخی در نقطه‌های مشخص شهر، به دنبال ساخت توفقگاه‌های بزرگ و طبقاتی هستیم.

وی، توسعه مسیرهای پیاده‌روی در شهر، افزایش مسیرهای دوچرخه‌سواری و اضافه کردن دوچرخه‌های اشتراکی را از دیگر برنامه‌های مدیریت شهری کاشان برشمرد.

بخشنده امنیه با بیان اینکه بحران آب و برداشت بی‌رویه منابع آبی موجب شکل‌گیری بحران جدی فرونشست زمین در منطقه کاشان شده است، گفت: این بحران در ناحیه‌های مجاور منطقه‌های مسکونی بخش‌هایی از کاشان بزرگ در حال گسترش و در آینده‌ای نزدیک به خطر مهم و اصلی در منطقه تبدیل می‌شود.

وی با اشاره به لرزه‌های اخیر، دغدغه‌مندی مدیریت شهری کاشان را برای آسیب رساندن اثرهای تاریخی یادآور شد و افزود: در این زمینه از تمامی پیشنهادها و مشاوره‌های کارشناسی و تخصصی به منظور مدیریت و کنترل این بحران استقبال و استفاده می‌شود.

شهرداری کاشان ۶ معاونت، پنج منطقه و ۱۰ سازمان زیر مجموعه دارد.

شهرستان کاشان با جمعیت افزون بر ۳۶۴ هزار نفر در فاصله حدود ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان قرار دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha