به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از روابط عمومی اداره کل آموزش فنی وحرفهای خوزستان، جلیل بیت مشعلی افزود: مراکز جوارکارگاهی در کنار کارخانهها و کارگاهها راه اندازی میشوند تا علاوه بر صیانت از نیروی کار و ارتقای مهارت منابع انسانی صنایع و صنوف، مهارت آموزان نیز در محیط کاری واقعی قرار بگیرند و بر تجربیات خود اضافه کنند.
وی ادامه داد: تاسیس و برگزاری دورههای آموزشی در این مراکز با رعایت استانداردها و نظارت سازمان آموزش فنی و حرفه ای صورت میگیرد.
بیت مشعلی گفت: قانونگذار مشوقهای مناسبی را برای واحدهای تولیدی که اقدام به راه اندازی این مراکز میکنند در نظر گرفته است به طوری که براساس تبصره ۲ ماده ۳۸ قانون مالیات بر ارزش افزوده واحدهای صنعتی، تولیدی و خدماتی که اقدام به راه اندازی مراکز جوارکارگاهی و بین کارگاهی میکنند به همان میزان سرمایه گذاری در این حوزه از معافیتهای مالیاتی بهرهمند خواهند شد.
وی افزود: از مزایای این طرح اعطای مجوز به صنف و بیمه مسئولیت مدنی کارآموز در طول دوره و اعطای گواهینامه مهارتی به منظوراستفاده در طرحهای حمایتی پس از اتمام دوره است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای خوزستان اظهارداشت: در راستای ارائه آموزشهای مختلف فنی و حرفه ای و تسهیل دسترسی به این آموزشها برای کارکنان صنایع و اتحادیه ها و ارتقای سطح دانش فنی نیروهای کار، صنایع و صنوف درکنار محل اشتغال خود میتوانند با دریافت مجوز رسمی از سازمان آموزش فنی و حرفه ای و با همکاری این نهاد، اقدام به تاسیس و راه اندازی مراکز آموزشی جوار و بین کارگاهی کنند.
وی افزود: واحدهای صنعتی، تولیدی و خدماتی که علاقه مند به ایجاد مراکز جوار کارگاهی و بین کارگاهی هستند میتوانند با مراجعه به مراکز و اداره کل اطلاعات لازم را دریافت کنند تا با همکاری آموزشی صنایع و صنوف زمینه ارتقای دانش و مهارت شاغلان فراهم شود.
نظر شما