دکتر «نادر زرین فر» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: با افزایش سفرهای نوروزی، دورهمی، تجمعات، سفرهای نوروزی و بازگشایی مدارس اکنون مراجعه سرپایی کرونا افزایش قابل توجهی دارد اما موارد بستری آن طور که پیش بینی می شد تاکنون افزایش نیافته است.
وی تاکید کرد: کووید ۱۹ یک ویروس هوشمند است و با یک گردش و ایجاد موتاسیون جدید میتواند باعث ایجاد پیکهای بعدی شود.
مدیرگروه عفونی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی گفت: افراد سالمند و افراد مبتلا به بیماریهای تضعیف کننده سیستم ایمنی بدن جزو اصلی ترین گروههای هدف هستند، از این رو رعایت فاصلهگذاری اجتماعی، نکات بهداشتی و تکمیل واکسیناسیون باید همچنان در دستور کار قرار گیرد.
دکتر زرین فر با اشاره به واکسیناسیون ۷۰ درصدی کودکان، افزود: لازم است که با آگاه سازیهای لازم نسبت به افزایش این آمار اقدام شود چرا که این مهم یک امر ملی است و برای پیشگیری از افزایش آمار ابتلا لازم است همچنان موازین بهداشتی رعایت و تکمیل واکسیناسیون در دستور کار قرار گیرد.
وی تاکید کرد: افرادی که قبلا به کووید ۱۹ مبتلا شده و اکنون بهبود یافتهاند و همچنین دارای بیماری زمینهای نیستند منعی برای گرفتن روزه ندارند اما افرادی که پس از ابتلا دچار عوارضی چون گوارشی، کم آبی و غیره شدهاند تحت نظر پزشک معالج می توانند نسبت به گرفتن روزه تصمیم گیری کنند.
نظر شما