اجرای صحیح و مستمر سند تحول قضایی دستور کار ویژه دادستان های استان مرکزی قرار گیرد

اراک - ایرنا - رئیس کل دادگستری استان مرکزی گفت: اجرای صحیح و مستمر سند تحول قضایی که مورد تاکید ریاست قوه قضائیه در سال جاری است دستور کار ویژه روسا و دادستان‌های استان مرکزی قرار گیرد.

حجت الاسلام سید" عبدالمهدی موسوی" عصر سه‌شنبه در نخستین نشست ویدئو کنفرانسی با رؤسا و دادستان های حوزه های قضایی استان مرکزی افزود: بر اساس منویات ریاست قوه قضائیه سال جاری، سال تحول و تعالی قوه بر مبنای اسناد و بر نامه های اجرایی و عملیاتی است.
وی تاکید کرد: مکاتبات لازم درخصوص موارد ۱۶ گانه اجرای سند تحول قضایی مورد نظر رئیس قوه قضائیه، با روسا و دادستان های حوزه‌های قضایی انجام شده و این مهم باید در اولویت اقدامات دادگستری ها قرار گیرد.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی اظهار داشت: تمام ضعف و کاستی‌ها باید از سوی روسا و دادستان ها در حوزه‌های مختلف، بررسی و نقطه نظرات به مرکز استان منعکس شود تا بتوان با برنامه‌ریزی صحیح و مناسب در راستای رفع مشکلات گام برداشت.

حجت الاسلام موسوی بیان کرد: انتظار می‌رود مجموعه مدیران، قضات و کارکنان با یک روحیه با نشاط و انرژی مضاعف رسیدگی به پرونده ها را به سرعت پیگیری کنند و کارهای معوقه را به سرانجام برسانند تا شاهد اطاله در دادرسی ها و اجرای احکام نباشیم.

وی ادامه داد: یکی از توصیه های مهم ریاست قوه قضائیه، تکریم و ارتباط مستقیم با مردم در راستای بررسی و رفع مشکلات آنان است که همواره باید مدنظر روسا و دادستان ها باشد چرا که اثرات مثبت آن برای مردم ملموس باشد. 

رئیس کل دادگستری استان مرکزی عنوان کرد: بنابر تأکید ریاست قوه قضائیه مقرر شد در خصوص تعیین تکلیف پرونده های مهم اجراهای احکام کیفری و مدنی ظرف ۴۵ روز اقدامات جدی صورت گیرد تا دیگر پرونده اجرا نشده‌ای در شعب اجرا نداشته باشیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی تصریح کرد: نخبه گزینی و معرفی قضات و کارکنان شایسته که اقدامات قابل ملاحظه و فوق العاده ای انجام داده اند بر مبنای شاخص های قابل ارزیابی و استاندارد مدنظر باشد تا نسبت به ارتقا و توجه به همکارانی که شایستگی دارند، اقدام شود.

وی با اشاره به تاکید ریاست قوه قضائیه مبنی بر اجرای اقدامات اولویت دار در دستگاه قضایی نیز گفت: این مهم ملاک ارزیابی اقدامات و فعالیت روسا و دادستان ها و مدیران، برنامه محور بودن آنان و اجرای برنامه‌هاست.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی بیان داشت: از مباحث مهم دیگر، ارتباط مستمر و مفید روسا و دادستان‌ها با مجامع اطلاعاتی هر حوزه قضایی است چرا که برای اشراف مدیران بر مسائل و موضوعات مختلف هر حوزه و تصمیم گیری های کاربردی و متقن مورد نیاز است.

حجت الاسلام موسوی با اشاره به حضوری شدن مراکز آموزشی نیز گفت: دادستان‌های حوزه های قضایی، شبکه‌های بهداشت را مکلف کنند از محیط‌های آموزشی در شهرستان‌ها سرکشی کنند و به لحاظ بهداشت محیط، تذکرات لازم را ابلاغ کنند.

وی در پایان با اشاره به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان خاطرنشان کرد: تقویت برگزاری برنامه های فرهنگی و مذهبی با حضور حداکثری همکاران قضایی و اداری برای بهره گیری از فضیلت های این ماه مبارک ضروری است و باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha