به گزارش ایرنا، میثم پیله فروش روز سه شنبه در جلسه بررسی آخرین وضعیت روند توزیع آرد و پخت نان استان،اظهار داشت: اتحادیه های نانوایی وظیفه نظارت جدی بر نحوه پخت و کیفیت نان را بر عهده دارند و باید به صورت دقیق و مستمر امور مرتبط را پیگیری کنند.
وی با بیان اینکه کمیسیون نظارت بر اتحادیه ها نسبت به این موضوع باید ورود کرده و با خاطیان برخورد جدی کند،افزود: فرمانداران باید تغییر ساعت فعالیت نانوایی و نحوه خدمات دهی به مردم را تعیین و اطلاع رسانی کنند.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری قزوین گفت: ساماندهی و نظارت در حوزه آرد و نان با جدیت و اراده قوی ادامه خواهد داشت تا مشکلات مردم در این حوزه کاهش یابد.
یک هزار و ۶۹۱ نانوایی در سطح استان فعالیت دارند.
نظر شما