" عزیزاله قائد رحمتی " روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: یکهزار و ۸۸۸ نفر در این مدت مهارت ها و آموزش های فنی و حرفه ای را بصورت رایگان فرا گرفتند.
وی اظهار داشت: این تعداد آموزش دیدگان مربوط به مرکز ثابت امام علی(ع) و نیز مراکز سیاری هستند که در قالب تیمهای آموزشی تحت سرپرستی این مرکز فعالیت میکند.
وی با اشاره به لزوم فراگیری مهارت برای بسترسازی ایجاد اشتغال پایدار و نیز ارتقای سطح کیفیت زندگی فردی و همچنین جامعه بیان کرد: کـارگاه های آمـوزشی در سطح شهرستان با توجه به نیاز بازار و نیازسنجی های انجام شده و همچنین با توجه به نقشه راهبردی که ترسیم نموده ایم برگزار میشود.
وی با اشاره به آمار عملکرد و چگونگی ارائه خدمات آموزشی در واحدهای مختلف درسال گذشته گفت: فنی و حرفه ای امام علی(ع) پارسال ۱۲۹ هزار و ۲۰۶ نفر ساعت برابر ۵۹۹ نفر آموزش های مهارتی در مراکز ثابت ارائه کرده است.
رییس مرکز آموزش فنی و حرفه ای امام علی(ع) بروجرد گفت: سال گذشته ۸۶ هزار و ۳۳۳ نفر ساعت معادل ۵۳۸ نفر به سربازان در پادگان های ارتش، ۲۴ بعثت سپاه و نیروی انتظامی ارائه شده است.
قائد رحمتی با اشاره به آموزش های فنی و حرفه ای در روستاها افزود: سال گذشته ۴۹ هزار و ۳۳۴ نفر ساعت معادل ۲۱۴ نفر در روستاها آموزش های فنی و حرفه ای را فرا گرفته اند.
وی اظهار داشت: پارسال هفت هزار و ۸۹۰ نفر ساعت معادل ۳۵ نفر در سکونت گاه های غیر رسمی آموزش های فنی و حرفه ای را فرا گرفته اند.
وی بیان کرد: سال گذشته پنج هزار و ۴۰۰ نفر ساعت برابر ۲۴ نفر در شعب سیار شهری و ۴۶ هزار و ۱۵ نفر ساعت برابر ۲۰۹ نفر در محیط کار واقعی آموزش های فنی و حرفه ای را فرا گرفته اند.
رییس مرکز فنی و حرفه ای امام علی(ع) بروجرد بیان کرد: سال گذشته یکهزار و ۱۷۰ نفر ساعت برابر ۲۶ نفر در مرکز TC (معتادین بهبود یافته) و ۵۹ هزار و ۳۰ نفر ساعت معادل ۲۴۳ نفر در زندان بروجرد آموزش های فنی و حرفه ای را فرا گرفته اند.
قائد رحمتی افزود: امسال با بهبود اوضاع کرونا در سطح کشور، می توان با گسترش آموزش های فنی و حرفه ای در سطح جامعه به تحقق شعار سال تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین جامه عمل پوشاند.
نظر شما