جاوید سبحانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بیشترین اقامت در شهرستان های کرمان سیرجان، رفسنجان و بم اتفاق افتاد و ماندگاری مسافران در اماکن اقامتی بین ۲ شب تا ۲ شب و نیم ثبت شد که بهنسبت خوب است اما این موضوع باید برای تمام ایام سال ادامه داشته باشد.
وی اظهار داشت: ۹۸ واحد اقامتی شامل هتل، هتل آپارتمان، مهمانپذیر و پانسیون در استان کرمان زیر نظر این انجمن فعالیت دارند که ۳۵ مورد آنها در شهر کرمان هستند.
به گفته سبحانی در شهر کرمان در مجموع برای یک هزار نفر ظرفیت اقامتی وجود دارد که در این مراکز در بالاترین میزان آن شاهد اقامت ۹۰۰ نفر مسافر بودیم.
رییس جامعه حرفه ای هتلداران استان کرمان با اشاره به تاثیرات سرمایه گذاری در بخش گردشگری بیان کرد: عقیده داریم هرچه زیرساخت ها و تاسیسات گردشگری در استان افزایش پیدا کند، به همان میزان استقبال گردشگران نیز از کرمان بیشتر می شود.
وی با بیان اینکه در بخش گردشگری و هتلداری بازگشت سرمایه در زمان طولانی اتفاق می افتد تاکید کرد: دولت باید زیرساخت ها مانند اختصاص زمین را برای بخش گردشگری آماده کند و مشوق های مالیاتی و بیمه نیز مصوب شود تا سرمایه گذار برای ورود به این حوزه تمایل داشته باشد.
سبحانی در ادامه بر ضرورت انجام اقداماتی برای افزایش مدت زمان اقامت گردشگران در استان تاکید کرد و گفت: این مهم الزاماتی دارد که باید انجام شود.
به گزارش ایرنا بر اساس اعلام مسئولان میراث فرهنگی و گردشگری استان کرمان آمار ورود مسافران نوروزی به این استان از ۲۸ اسفند سال گذشته تا ۱۳ فروردین امسال ۳۹ درصد در مقایسه با شرایط قبل از کرونا در سال ۹۸ رشد داشت که در این مدت حدود ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار مسافر نوروزی از طریق خطوط ریلی، هوایی و زمینی وارد استان کرمان شدند.
۱۸۲ هزار و ۶۶۷ نفر نیز طی تعطیلات نوروزی در مراکز اقامتی پیش بینی شده در سراسر استان کرمان اسکان یافتند که آمار اقامت در تاسیسات گردشگری، ستادهای اسکان آموزش و پرورش، طرح شهید سلیمانی و زائرسراها نیز ۲۹ درصد رشد را نشان میدهد.
هزاران جاذبه تاریخی و طبیعی و نیز تربت پاک سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، موقعیت ممتازی به استان کرمان در حوزه گردشگری بخشیده و این خطه را به یکی از مقاصد مهم گردشگران داخلی و خارجی بدل کرده است.
کرمان با هشت اثر ثبت جهانی بیشترین آمار آثار ثبت جهانی کشور را در بین استان ها به خود اختصاص داده است. ارگ بم (بزرگترین سازه خشتی جهان)، روستای دستکَند میمند با چندهزار سال قدمت، باغ زیبای شازده یا شاهزاده ماهان با ویژگی های منحصر به فرد باغ و معماری عمارت آن، دشت کویر لوت که قدیمی ترین درفش جهان از این کویر در منطقه شهداد به دست آمده و سه قنات «گوهرریز» جوپار در شهرستان کرمان، «اکبرآباد» و «قاسم آباد» در شهرستان بم و نیز روستای دارستان سیرجان و این شهرستان به عنوان خاستگاه بافت گلیم شیرکی سیرجان از آثار ثبت جهانی استان کرمان به شمار می روند.
نظر شما