سیروس صارمی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:در این طرح، اقلام پر مصرف از نظر دارا بودن علامت استاندارد معتبر و کیفیت مورد بررسی قرار می گیرند.
مدیرکل استاندارد استان قزوین همچنین گفت: در این طرح اقلام پرمصرف در ماه مبارک رمضان نظیر خرمای مضافتی (از نظر کپک زدگی و آفت زنده)، گوشت چرخ کرده بسته بندی شده (از نظر بافت غیر مجاز و میکروبی)، زولبیا و بامیه (از نظر روغن مصرفی)، انواع شیرینی آردی پر مصرف، شیر پاستوریزه، روغن سرخ کردنی، روغن آفتاب گردان، پنیر تازه و سوسیس کالباس از نظر وضع بسته بندی و کیفیت و نشان استاندارد مورد ارزیابی قرار می گیرد.
مدیرکل استاندارد قزوین گفت: با اجرای این طرح از طریق بازرسی و کنترلهایی که بر روی کالاهای مصرفی و مورد نیاز شهروندان صورت می گیرد از رسیدن مواد غذایی سالم و بهداشتی و با کیفیت به دست مردم اطمینان حاصل میشود.
وی با اشاره به افزایش میزان مصرف زولبیا و بامیه در این ماه، گفت: تولیدکنندگان موظف هستند برای تولید این محصول از روغنهای خوراکی دارای نشان استاندارد و مخصوص سرخ کردن که در مقابل حرارت دارای مقاومت بالایی است، استفاده کنند و در صورت مشاهده رعایت نکردن این موارد با تولیدکنندگان و عرضه کنندگان آن برخوردهای قانونی لازم صورت می گیرد.
صارمی با بیان اینکه این طرح تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت: از شهروندان درخواست کرد به جهت مشارکت در این طرح و اطمینان از کالاهای دارای نشان استاندارد، کد ۱۹ رقمی درج شده در زیر علامت استاندارد را به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ ارسال کرده و در صورت انطباق نداشتن مشخصات دریافتی، موارد تخلف را به اداره کل استاندارد استان قزوین اطلاع رسانی نمایند.
نظر شما