علی اکبر الماسی نوکیانی روز دوشنبه در نشست با خبرنگاران با اشاره به برنامه دولت سیزدهم در زمینه توسعه کشت گلخانهای اظهار داشت: تمام مراحل اضافی صدور مجوز کشت گلخانه ای در این شهرستان حذف شد .
وی یادآور شد : پیش از این مراحل صدور مجوز کشت گلخانه ای در شهرستان ساوجبلاغ چند ماه زمان می برد که سبب نارضایتی سرمایه گذاران و کشاورزان شده بود.
الماسی نوکیانی گفت : براین اساس سرمایه گذاران بخش خصوصی می توانند در کمترین زمان ممکن برای دریافت مجوز کشت گلخانه ای اقدام کنند.
وی همچنین از اجرای طرح هوشمندسازی پایش تغییر کاربری اراضی در شهرستان ساوجبلاغ خبر داد و افزود: این طرح تحولی در حفاظت از اراضی و برخورد با تغییر کاربری های غیر مجاز در اراضی کشاورزی است که با استفاده از تصاویر ماهواره ای اقدامات اجرایی لازم و به موقع نسبت به شناسایی نقاطی که در آنها تغییرکاربری رخ داده، صورت میگیرد.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان ساوجبلاغ بیان داشت: در همین راستا سال گذشته ۲ هزار و ۷۴۰ هکتار از ساخت و سازهای غیر مجاز شناسایی و اراضی کشاورزی آزادسازی شد.
الماسی نوکیانی همچنین از راهاندازی و تشکیل اولین تعاونی سبزی و صیفی کاران و پیگیری تأسیس تعاونی اسبداران و دامداران غیر عشایری در شهرستان ساوجبلاغ خبر داد.
وی همچنین با اشاره به جلوگیری از قاچاق دام و هویت گذاری صد درصدی دامهای سبک و سنگین در سطح شهرستان ساوجبلاغ گفت : هرگونه خرید و فروش دام در این شهرستان منوط به داشتن پلاک و شناسه است.
مدیرجهاد کشاورزی شهرستان ساوجبلاغ با بیان اینکه گشتهای نظارتی در سطح شهرستان خودروهای حامل احشام را نظارت میکنند،بیان داشت: طرح هویتدار شدن دام در حوزه قاچاق دام بسیار تاثیرگذار خواهد بود.
الماسی نوکیانی در ادامه گفت: سال گذشته ۴۱۰ فرصت شغلی در بخش کشاورزی این شهرستان ایجاد شد .
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساوجبلاغ با اشاره به برنامههای سال جاری جهاد کشاورزی این شهرستان اظهار داشت: با توجه به برنامه وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر ایجاد قرارگاه کشاورزی دانش بنیان و تدوین بسته حمایت از تولید دانش بنیان بخش کشاورزی از طریق راه اندازی جهاد کارآفرینی کشاورزی گام های عملی در این زمینه برخواهیم داشت.
الماسی نوکیانی افزود: آموزش بهره برداران با حجم عملیات بیش از سه هزارو۴۰۰ نفر در روز، توسعه کشت گلخانهای در شهرستان و صرفه جویی در مصرف آب با اجرای روشهای نوین آبیاری، زمینه یابی اراضی مستعد کشت کلزا و تلاش جهت افزایش کشت این محصول در شهرستان ساوجبلاغ، زمینه یابی کشت گیاهان دارویی همچنین زعفران، واگذاری اراضی ملی جهت طرح های کشاورزی، تلاش جهت بازگرداندن واحدهای غیر فعال پرورش دام و پرورش دام و طیور به چرخه تولید و توسعه مشاغل خانگی از دیگر برنامههای اداره جهاد کشاورزی شهرستان ساوجبلاغ در سال جاری است.
وی با اشاره به اینکه بخش زیادی از اراضی کشاورزی فاقد سند و شناسنامه هستند، گفت: سنددار کردن این اراضی گامی مهم در تامین امنیت غذایی خواهد بود که در همین راستا اولویت این اداره در سال جدید خواهد بود.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان ساوجبلاغ در پایان با اشاره به توزیع ۸۳ تن شکر، ۳۶۵ تن برنج وارداتی، ۱۵ تن روغن، ۴۲ تن گوشت قرمز، ۱۹۱ تن مرغ منجمد، ۷۲۴ تن مرغ گرم، ۱۹۰ تن میوه در ۶ ماهه دوم سال گذشته اظهار داشت: کالاهای اساسی مورد نیاز ماه مبارک رمضان در شهرستان ساوجبلاغ نیز تامین شده است و به زودی توزیع خواهد شد.
شهرستان ۲۵۰ هزار نفری ساوجبلاغ در غرب کرج مرکز استان البرز قرار دارد.
نظر شما