به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی این مرکز، علی جعفری افزود: در این مدت از هشت هزار و ۶۴ مراکز تهیه وتوزیع و اماکن عمومی حساس، اماکن بین راهی، سامانههای آبرسانی و مراکز عرضه قلیان بازرسی شد.
وی ادامه داد: در این بازدیدها ۲۲۹ مورد به علت تخلف از قوانین و مقررات بهداشتی به مراجع قضایی معرفی و از این تعداد ۲۷ مورد به علت نقص بحرانی و عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی پلمب شدند.
این مسئول با اشاره به موارد پلمب شده افزود: چهار مرکز و اماکن بین راهی، ۱۸ مرکز تهیه، توزیع و عرضه و فروش مواد غذایی و پنج مورد از اماکن عمومی به دلیل تخلف پلمب شدند.
به گفته جعفری همچنین برای نظارت و کنترل بر مواد غذایی عرضه شده در سطح توزیع تعداد یک هزار و ۵۰۲ مورد نمونه برداری از مواد غذایی انجام شد.
نظر شما