تبدیل سازمان کشتارگاه صنعتی تبریز به شرکت برای سرعت خدمات رسانی بیشتر به مردم لازم است

تبریز- ایرنا- فرماندار تبریز با تاکید بر تعیین تکلیف و تبدیل سازمان کشتارگاه صنعتی به شرکت برای بالندگی هر چه بیشتر در این مجموعه، گفت: برای بالا بردن سرعت خدمات دهی گشتارگاه به مردم باید این اقدام در حداقل زمان به اتمام برسد تا موانع پیش رو حل و فصل شود.

به گزارش ایرنا، علی جعفری آذر روز چهارشنبه در بازدید از سازمان کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز اظهار داشت: کشتارگاه صنعتی تبریز در سال های گذشته نقش بسزایی در تامین گوشت قرمز شهر تبریز و شهر های اقماری داشته است و در خصوص تامین گوشت سالم و با کیفیت در بین کشتارگاه های کشور کم نظیر است.

وی خاطر نشان کرد: مجموعه کشتارگاه شهرداری تبریز در چند سال گذشته از لحاظ کمی و کیفی پیشرفت های قابل توجهی داشته است و با شناخت چندین ساله که از مدیریت این مجموعه دارم امیدوارم اقدامات و ابتکارات وی منشا خیر و برکت در حوزه گوشت قرمز باشد.
فرماندار تبریز از طرح شناسنامه دار کردن گوشت های استحصالی به عنوان افتخاری برای شهر تبریز یاد کرد و افزود: این طرح سازنده نیز به همراه دیگر طرح های ابتکاری این مجموعه به عنوان اولین های شهر تبریز باید ثبت شده و در دیگر نقاط کشور اجرا شود.

کشتارگاه طیور در کشتارگاه صنعتی تبریز ایجاد شود 
جعفری آذر تاکید کرد: با ظرفیتی که در کشتارگاه تبریز مشاهده کردیم امید آن می رود به زودی کشتارگاه طیور در این مجموعه راه اندازی شود تا شهر تبریز در خصوص تهیه گوشت مرغ نیز شاهد تحولی شگرف شود.
وی گفت: با توجه به حساسیت ویژه خدمات کشتارگاهی نقش سازمان کشتارگاه صنعتی در سلامت جامعه و تامین امنیت غذایی شهروندان، ارزشمند بوده و باید با حساسیت ویژه ای بیش از پیش در تامین گوشت قرمز شهروندان تلاش کند.
جعفری آذر اضافه کرد: قصابی هایی که گوشت سالم و بهداشتی و همچنین شناسنامه دار خود را از کشتارگاه تبریز تهیه می کنند و با قیمت مناسب در اختیار مردم قرار می دهند باید شناسایی شده و مورد تقدیر قرار گیرند.
وی با بیان اینکه امروز بحث ایمنی غذا در جامعه  از مزرعه و دام تا سفره روزانه شهروندان مطرح شده است، خاطرنشان کرد: کشتارگاه صنعتی به عنوان پل ارتباط این مسیر ضمن اینکه در تضمین سلامت گوشت مصرفی تبریز و شهرهای اطراف نقش آفرین است، از حیث شرعی نیز مسئولیت های مهمی را در حیطه وظایف خود دارد.
جعفری آذر اضافه کرد: همانگونه که شاهد میادین میوه و تره بار در تبریز و سطح شهر هستیم نیاز به عرضه مستقیم گوشت نیز بخصوص در ماه مبارک رمضان در مکان های متعدد شهر احساس می شود.
وی گفت: با توجه به حساسیت ویژه خدمات کشتارگاهی نقش سازمان کشتارگاه صنعتی در سلامت جامعه و تامین امنیت غذایی شهروندان ، ارزشمند بوده و باید با حساسیت ویژه ای بیش از پیش در تامین گوشت قرمز شهروندان تلاش کند.

کشتارگاه تبریز بر تامین گوشت قرمز ۱۰ شهر دیگر آذربایجان‌شرقی کمک می‌کند

مدیرعامل سازمان کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز نیز در این بازدید اظهار کرد: کشتارگاه تبریز علاوه بر تامین گوشت قرمز این شهر به تامین نیاز گوشت ۱۰ شهر دیگر آذربایجان‌شرقی نیز کمک می‌کند.
 
کریم قدرتی افزود: در این مجموعه صنعتی انواع دام های سنگین و سبک حلال گوشت مانند گاو، گوساله، گاومیش، گوسفند، بز، شتر و شترمرغ برای مصارف خانگی و صنعتی کشتار می شود.
وی اظهار کرد: گوشت کشتار شده در این مجموعه تا سال ۱۳۹۸ در بین ۱۸۵ قصابی سطح شهر تبریز توزیع می شد که اکنون این تعداد به بالای ۷۰۰ قصابی رسیده است.
قدرتی با اشاره به راه اندازی ۲ فروشگاه این سازمان به صورت پایلوت در منطقه گلشهر و داخل سازمان برای تنظیم بازار، ادامه داد: در این فروشگاه ها گوشت کشتار شده در این مجموعه با همکاری بخش خصوصی به قیمت مناسب توزیع می شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha