نادر محمدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اعلام این خبر افزود: در این مدت همچنین ۱۰ فقره مجوز ایجاد تاسیسات گردشگری در نقاط مختلف استان قزوین صادر شد.
وی اظهار داشت: در مدت یاد شده همچنین پنج فقره مجوز بهره برداری برای تاسیسات گردشگری استان قزوین صادر شد که شامل اقامتگاه بوم گردی، میهمان پذیر، دفتر خدمات مسافرتی و یک مجتمع گردشگری-کشاورزی بود.
این مسوول با بیان اینکه گردشگری صنعتی اشتغالزا و زودبازده است،افزود: اداره کل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی استان قزوین از حضور سرمایه گذاران دارای اهلیت برای اجرای طرح های گردشگری به ویژه در زمینه فضاهای اقامتی و رفاهی و تفریحی استقبال می کند.
معاون اداره کل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی استان قزوین گفت: توسعه فضاهای اقامتی-خدماتی و پذیرایی در خانه های تاریخی نیز مورد توجه قرار دارد و در همین زمینه به صاحبان خانه های واجد شرایط یا افراد علاقه مند به سرمایه گذاری تسهیلات ارایه می شود.
استان قزوین دارای حدود ۲۵۰ واحد تاسیسات گردشگری است که شامل مجتمع خدماتی و پذیرایی، واحدهای اقامتگاهی (هتل، هتل آپارتمان، میهمان پذیر و اقامتگاه های بوم گردی) ، دفاتر خدمات مسافرتی و سه آموزشگاه می شود.
نظر شما