بیش از چهار هزار میلیارد ریال برای انتقال آب به دشت باشت نیاز است

گچساران - ایرنا - نماینده مردم شهرستان های گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی گفت: برای تکمیل و بهره برداری از طرح انتقال آب به دشت باشت بیش از چهار هزار و ۷۰۰میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

سید ناصر حسینی پور شامگاه سه شنبه در جمع برخی از مردم شهرستان باشت افزود: در اعتبارات امسال توجه ویژه ای به مناطق محروم و کمتر توسعه یافته شده است.

وی بیان کرد: عملیات انتقال آب به دشت باشت سال ۱۳۹۷ شروع شده و هم اکنون بیش از ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

حسین پور ابراز کرد: در صورتی که امسال برای این طرح آبی ۷۵۰ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شود با توجه به پیشرفت فیزیکی ۲۰ درصدی این میزان اعتبار جوابگو نیست.

حسینی پور ادامه داد: هم اکنون بیش از یکهزارو ۴۰ میلیارد ریال پیمانکار از این طرح آبی بدهکار است که با توجه به شرایط موجود برای روند پیشرفت فیزیکی این طرح باید از محل های مختلف اعتبارات جذب کنیم.

نماینده مردم گچساران در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: با بهره برداری از طرح انتقال دشت باشت ۲۸ میلیون متر مکعب آب برای بخش های آشامیدنی، صنعت و کشاورزی تامین خواهد شد.

بیش از چهار هزار میلیارد ریال برای انتقال آب به دشت باشت نیاز است

وی بیان کرد: مهمترین وظیفه نمایندگان مجلس بحث قانون گذاری و نظارت است که اگر آن را به طور صحیح انجام دهیم خیلی از مسائل و مشکلات جامعه برطرف خواهد شد.

حسینی پور اظهار داشت: فاز دوم  مجتمع گردشگری و سفره‌خانه سنتی محمدی نیاز به ۶۰ میلیارد ریال تسهیلات دارد.

وی تصریح کرد: برخی از طرح های در حوزه راه، گردشگری  و آبی با مشکل اعتبارات مواجه هستند که برای روند اجرایی این طرح ها  باید کار کارشناسی و جهادی  از سوی متولیان امر انجام شود.

حسینی پور اظهار داشت: دولت قبل اوراق  را تا سال ۱۴۰۴ فروخته که با توجه به شرایط موجود تنها با  کار جهادی می توان مشکلات موجود را برطرف کرد.

وی ابراز کرد:  برخی از جاده های این شهرستان از جمله روستای زرد گوهرگان با مشکل مواجه است که می طلبد با همکاری شرکت نفت نسبت به بازگشایی این جاده روستایی اقدام شود.

حسینی پور با بیان اینکه شهرستان باشت دارای  پتانسیل های زیادی در زمینه  های مختلف از جمله گردشگری است گفت: با کار جهادی تعدادی از سرمایه گذاران را وارد شهرستان خواهیم کرد که می طلبد زیر ساخت های لازم  برای سرمایه گذاری در این شهرستان از سوی متولیان امر فراهم شود.

اراضی بدون استفاده ی شهرک‌های صنعتی،  بازپس گرفته شود

وی گفت: با توجه به اینکه تعداد شهرک های صنعتی در این شهرستان محدود می باشد افرادی که تاکنون اقدام به اجرای طرح های صنعتی در این نواحی نکردند و طرح های انها راکد است برای جلوگیری از راکد نگه داشتن زمین، قرار داد آنها فسخ  و زمین در اختیار سرمایه گذاران واقعی قرار گیرد.

حسینی پور افزود: برخی از زمین های شهرک های صنعتی به افرادی واگذار شده اند که تاکنون اقدامی در زمینه اجرای طرح های تولیدی خود نکرده اند.

وی با تاکید بر ایجاد ناحیه صنعتی در شهرستان های گچساران و باشت گفت: ایجاد ناحیه صنعتی در این شهرستان ها نیازمند مصوبه شورای برنامه ریزی و توسعه استان است که احتمال زیادی برای تایید آن وجود دارد.

شهرستان ۲۶ هزار نفری باشت در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha