به گزارش روز سه شنبه ادارهکل استاندارد استان تهران، عباس نوری، اظهار داشت: بازرسی از از هتلها و رستورانهای استان تهران، براساس معیارها و شاخصهای برگرفته از استانداردهای ملی مربوطه، از ایام پایانی سال گذشته آغاز و در تعطیلات نوروز همچنان ادامه دارد.
وی، با اشاره به افزایش میزان مراجعه و استفاده از خدمات مسافران و شهروندان در ایام نوروز به مراکز اقامتی و رستورانها، افزود: لزوم رعایت موارد بهداشتی توسط واحدهای خدماتی مزبور و نقش مستقیم بهداشت و امکانات رفاهی این اماکن در سلامت و آسایش شهروندان، در ایام تعطیلات مورد توجه بیشتری است.
وی ادامه داد: کارشناسان استاندارد در بازرسی از این مراکز و اماکن، موارد نبود انطباق با استاندارد ملی مربوطه را به مالکان و بهرهبرداران این مراکز اعلام و صورتجلسه کردند.
نوری خاطرنشان کرد: کارکنان و متصدیان هتل ها، رستوران ها و دیگر اماکن موظفند ضمن رعایت کامل استانداردهای تعیین شده، موارد بهداشت فردی را به صورت کامل رعایت کنند.
این مسئول با بیان اینکه استاندارد ملی مربوط به مراکز اقامتی و رستورانها و کیترینگها، تشویقی است، از مدیران این مجموعهها خواست: در راستای ارتقای کیفیت خدمات ارائهشده به شهروندان و جلب رضایت مشتری، برای اخذ پروانه استاندارد تشویقی مجموعه خود اقدام کنند.
به گزارش ایرنا، طرح عیدانه ویژه ادارهکل استاندارد استان تهران، با محورهای نظارت بر بازار، اجرای ضربتی طرح نظارت بر تجهیزات بازی، نظارت بر وسایل توزین میادین میوه و ترهبار و استفاده از ظرفیتهای ترویجی و تبلیغی استان، از ۱۵ اسفند به مدت یکماه اجرا میشود.
نظر شما