عباس حربی روز یکشنبه درگفتوگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: این گردشگران از کشورهای اروپایی، سوئد، آلمان، استرالیا، اتریش، چین، کره جنوبی، آمریکای لاتین، آفریقا، عراق، افغانستان، پاکستان، هند و جمهوری آذربایجان و ازبکستان بودند.
وی بیشترین آمار گردشگران را از کشور عراق بیان کرد و افزود: گردشگران خارجی به صورت انفرادی و برخی در قالب کاروان دانشجویی و طلاب خارجی مشغول به تحصیل در حوزه علمیه قم در مرکز فرهنگی دفاع مقدس حضور یافتند.
حربی ادامه داد: در چند روز گذشته ۱۵۰ نفر در قالب کاروان طلاب خارجی مقیم قم از کشورهای بلژیک، انگلیس، نروژ، اندونزی، مالزی، کوبا از موزه جنگ خرمشهر دیدن کردند.
وی بیان کرد: گردشگران خارجی ضمن استقبال از موزه جنگ و مشاهده آثار دوران هشت سال دفاع مقدس، دیدگاه خود را در دفتر مرکز فرهنگی ثبت میکنند.
مرکز فرهنگی دفاع مقدس خرمشهر در ساحل غربی رودخانه کارون و در بلوار امام خمینی (ره) این شهر واقع است.
این مرکز فرهنگی در مساحتی به وسعت ۲ هزار و ۴۰۰ مترمربع، دارای کتابخانه تخصصی دفاع مقدس با حدود سه هزار جلد کتاب، سرسرای نمایش فیلم و آرامگاه سه شهید گمنام است.
با توجه به اینکه این مرکز محل دیدهبانی دشمن در دوران جنگ تحمیلی بوده، دست نوشتههای اشغالگران عراقی بر روی دیوارهای ساختمان به جای مانده است، که یکی از دست نوشتهها، جمله ' آمدهایم تا بمانیم ' بوده که در این مرکز، خودنمایی میکند.
مرکز فرهنگی خرمشهر دارای پنج سرسرا شامل سالن شرایط بحران پیش از شروع جنگ تحمیلی و هجوم اولیه ارتش بعث،حماسه ۴۵ روزه مقاومت،شرایط اشغال خرمشهر ، عملیات بیت المقدس و آزادسازی و همچنین بازگشت مردم خرمشهر به این شهر است.
فضای محوطه بیرون این موزه با ماشینهای به صورت ایستاده طراحی شده که نمونههایی از صحنههای دوران هشت سال جنگ تحمیلی است.در این مرکز فرهنگی، آثار به جامانده از سرداران شهید حماسه مقاومت خرمشهر و نیز ادوات نظامی به نمایش گذاشته شده است.
نظر شما