۲ فروردین ۱۴۰۱، ۱۵:۱۹
کد خبرنگار: 2146
کد خبر: 84693096
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

ثبت جهانی اورامانات بهترین ظرفیت برای رویدادمحوری و برندسازی است

کرمانشاه - ایرنا- مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت: ثبت جهانی اورامانات بهترین ظرفیت برای رویدادمحوری برنامه‌های مختلفی از جمله جشنواره غذاهای گیاهان بهاری در روانسر و محصولات توت فرنگی و لبنیات در بخش شاهو و برندسازی آنها است.

به گزارش ایرنا، «جبار گوهری» روز سه‌شنبه در جلسه خدمات سفر شهرستان روانسر که با حضور جانشین استاندار در ستاد هماهنگی خدمات سفر و معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری برگزار شد، افزود: در مدت سه روز ۶۴۰ مسافر در شهرستان روانسر اسکان یافته اند و ۲۴ غرفه عرضه صنایع دستی و سوغاتی های محلی در نقاط مختلف شهرستان از جمله ورودی شهر روانسر و غار قوری قلعه دایر شده است.

وی اظهار داشت: در این مدت پنج هزار و ۲۰۰ نفر از جاذبه های تاریخی و طبیعی و گردشگری روانسر بازدید کرده اند.

فرماندار روانسر نیز گفت: معرفی شهرستان روانسر مهمترین دستور کار ستاد خدمات سفر است و در این راستا از همه ظرفیت ها بهره گرفته ایم.

«سعدی مصطفی‌زاده» افزود: اقتصاد شهری و معیشت مردم را هم در اولویت قرار داده ایم و ۲۴ غرفه با همکاری و مشارکت دستگاه‌های متولی راه‌اندازی شده است.

وی ادامه داد: ماندگاری مسافر در شهرستان برای ما بسیار مهم است و تلاش داریم شهرستان روانسر از معبر گردشگری به مقصد گردشگری تبدیل شود.

بازدید از غرفه‌های صنایع دستی و سوغاتی‌های محلی، مدارس محل اسکان، راهدارخانه پلنگانه، پایگاه بین جاده‌ای شهید چمران جمعیت هلال احمر و مجموعه غار قوری قلعه از دیگر برنامه‌های سفر جانشین استاندار در ستاد هماهنگی خدمات سفر و مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه  به شهرستان روانسر بود.

شهرستان روانسر با ۴۷ هزار نفر جمعیت در ۶۰ کیلومتری شمال غربی کرمانشاه قرار دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha