دکتر «کیومرث رحیمی» روز دوشنبه به ایرنا افزود: این کارگاه در یک مکان غیربهداشتی اقدام به آمادهسازی خمیر و مواد پیتزا با مواد تاریخ انقضای مخدوش شده می کرد.
وی اظهار داشت: پس از پیگیری های لازم، بازرسان به سرمنشا آن یعنی یک انبار فرآوردههای گوشتی غیرمجاز در یک آپارتمان مسکونی رسیدند که در همان مکان اقدام به عرضه انواع سوسیس و کالباس تاریخ گذشته به صورت عمده میکرد.
مدیر نظارت بر فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو در ادامه گفت: در این بازرسی حدود یک هزار کیلوگرم سوسیس و کالباس، حدود ۳۳۰ کیلوگرم سس کچاپ و بیش از ۵۰۰ کیلوگرم سس مایونز تاریخ گذشته از این مکان کشف و توقیف شد.
وی افزود: بازرسیها در ایام نوروز تا پایان تعطیلات ادامه دارد و به طور معمول سالنهای زیبایی بانوان، فروشگاههای لوازم آرایشی و بهداشتی و عطاریها مورد پایش قرار میگیرند، اما اگر موردی هم به صورت گزارش و یا شکایت دریافت شود سریعا به آن رسیدگی خواهد شد.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای بیش از ۶۰ هزار واحد صنفی مختلف است.
نظر شما