کلیم الله وثوقی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: در پی بارش برف سنگین و وجود کولاک شدید در چند روز اخیر راه ارتباطی حدود هزار روستا در استان اردبیل مسدود شده بود که با تلاش راهداران تاکنون راههای ارتباطی روستایی به غیر از ۴۰۰ روستا بازگشایی شده و رفت و آمد در آنها در جریان است.
وی با بیان اینکه تداوم بارش برف و وجود کولاک شدید باعث شده عملیات برف روبی و بازگشایی جادهها توسط راهداران با مشکل مواجه شود، اظهار کرد: به علت کولاک شدید و یخبندان زمان مشخصی برای بازگشایی راه ارتباطی روستاهای مسدود شده نمیتوان پیش بینی کرد اما راهداران تلاش میکنند در کمترین زمان ممکن راه های ارتباطی مسدود شده را برف روبی و بازگشایی کنند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اردبیل از تداوم بارش برف به صورت خفیف و کولاک شدید در نقاط مختلف استان اردبیل خبر داد و بیان کرد: بیشتر این روستاها در شهرستانهای خلخال، کوثر، مشگینشهر، اردبیل، نیر، نمین به ویژه در شهرستان های انگوت و گرمی واقع شده است.
او از وجود کولاک شدید در تمامی جادههای استان اردبیل بویژه مناطق کوهستانی و گردنهها خبر داد و تشریح کرد: تمامی جادههای اصلی و فرعی استان برفروبی و بازگشایی شده و رفت و آمد در آنها در جریان است.
وی با اشاره به نامساعد بودن شرایط جوی از شهروندان استان خواست تا از سفرهای غیرضروری خودداری و در صورت ضرورت با رعایت سرعت مطمئنه خودروهای خود را به تجهیزات ایمنی و زمستانی از جمله زنجیرچرخ مجهز کنند.
وثوقی اضافه کرد: در مجموع ۲۳۰ دستگاه ماشین آلات راهداری با ۴۳۰ نفر نیرو در قالب ۶۰ گروه، در ۲۲ منطقه مختلف استان در آمادهباش کامل بوده و در راهدارخانه سیار و ثابت استان برای خدماترسانی در مواقع نیاز مستقر هستند.
وی از مردم خواست قبل از سفر با سامانه ۱۴۱ و یا با شماره تلفن ۳۳۷۴۵۹۰۲ مرکز مدیریت راههای اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اردبیل تماس گرفته و از آخرین وضعیت راهها مطلع شوند.
به گزارش ایرنا، از مجموع ۶ هزار و ۳۷۴ کیلومتر راه ارتباطی استان اردبیل ۲۰۸ کیلومتر بزرگراه، ۷۲۶ کیلومتر راه اصلی، ۷۰۲ کیلومتر راه فرعی و چهار هزار و ۷۳۸ کیلومتر راه روستایی است ، از چهار هزار و ۷۳۸ کیلومتر راه روستایی استان اردبیل ۲ هزار و ۷۰۰ کیلومتر آسفالت و مابقی شنی و خاکی است.
اردبیل به لحاظ موقعیت جغرافیایی و طبیعی خود و قرار گرفتن در سرزمینی فلاتی شکل با شیبهای بسیار تندی به زمینهای کمارتفاع اطراف خود شامل کرانههای دریای خزر ، جلگه پست مغان و نیز دشتهای کمارتفاع استانهای آذربایجانشرقی و زنجان منتهی میشود و به همین لحاظ جادههای این استان اغلب دارای پیچها و شیبهای بسیار تند هستند.
هشت گردنه سختگذر و برفگیر به نامهای حیران ، صایین ، کجل، نقدوز ، الماس ، لنگان ، قرهآغاج و اسالم در راههای ارتباطی این استان قرار دارند.
نظر شما