۷ فروردین ۱۴۰۱، ۱۲:۲۰
کد خبرنگار: 3049
کد خبر: 84691947
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

بیماران کلیوی و دیابتی در نوروز در مصرف آجیل احتیاط کنند

اصفهان-ایرنا- دانشیار علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت:  بیماران دیابتی و کلیوی و نوع خاصی از بیماران کبدی در مصرف آجیل به جهت کالری وچربی بالا خودداری کنند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر محمد حسن انتظاری در ارتباط با نحوه تغذیه به مناسب فرارسیدن سال نو و ایام نوروز اظهار داشت: مصرف آجیل خام و بو داده توصیه می‌شود و این در حالی است که از مصرف آجیل نمک سود شده، رنگی و آجیل‌هایی که مزه آنها با ادویه تغییر کرده پرهیز کنند. 

وی پیاده‌روی در ایام نوروز را به دلیل مصرف زیاد شیرینی‌ها توصیه کرد و بیان داشت: همه ساله در نوروز با چاقی مفرط مواجه می‌شویم.

گزارش: عاطفه قلع ریز ، تدوین: عاطفه جعفری نژاد

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha