۹ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۳۵
کد خبرنگار: 3049
کد خبر: 84691942
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

نقش حذف سبوس نان در افزایش بار بیماری‌ها

۹ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۳۵
کد خبر: 84691942
نقش حذف سبوس نان در افزایش بار بیماری‌ها

اصفهان- ایرنا- مدیرگروه تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت : اگر سبوس گندم در پُخت نان حذف شود، نه تنها مواد مورد نیاز بدن انسان مانند پروتئین‌ها به خوبی تامین نمی‌شود بلکه بار بیماری‌ها افزایش خواهد یافت.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد حسن انتظاری در این ارتباط اظهار داشت: اگر نان به شیوه درست پخت شود، به طور تقریبی تمام نیاز فرد بالغ را تامین می‌کند. 

وی بیان داشت: برخلاف تصور عموم که فکر می‌کنند با مصرف گوشت، پروتئین بدن تامین می‌شود، نیمی از پروتئین بدن از نان تامین می‌شود که در همین ارتباط سلامتکده نان در اصفهان از سوی دانشگاه علوم پزشکی استان راه اندازی شد.

گزارش: عاطفه قلع ریز ، تدوین: عاطفه جعفری نژاد

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha