سرهنگ محمدرضا محمدی، روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: این آمار حوادث استان نسبت به سال گذشته روند کاهشی داشته است.
وی افزود: در سال گذشته اصفهان با ۱۶ نفر،نجف آباد با ۴ نفر و کاشان با سه نفر کاهش جانباختگان تصادف در بازه زمانی ۱۰ ماهه سال ۱۴۰۰ مواجه بوده است.
محمدی گفت: تصادفات جرحی سال گذشته ۱۲ هزار و ۵۸۳ نفر گزارش شده است که شهرستانهای تیران و کرون،بویین و میاندشت،خمینی شهر،نطنز،فریدن،خورو بیابانک و دهاقان به ترتیب دارای بیشترین تصادف جرحی بوده اند.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اصفهان همچنین از افزایش ۳۹ درصدی سفر های نوروزی در اصفهان خبر داد و گفت: تلفات جاده ای اصفهان ۶۶ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است.
وی ادامه داد: برای کاهش تصادفات ۲۹۰ دستگاه در قالب تیم خودرویی و موتوری برای رسیدگی به این موضوع به کار گیری شده است.
وی تصریح کرد: شهرستانهای چادگان، اصفهان، نایین، سمیرم، فلاورجان، شاهین شهر و لنجان به ترتیب کمترین تصادف جرحی را در سال ۱۴۰۰ داشته اند.
محمدی کل جانباختگان ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۰ را ۲۹۷ نفر عنوان کرد و افزود: ۹۲ نفر از جانباختگان نیز عابر پیاده بوده اند.
وی اضافه کرد: محل فوت جانباختگان حوادث ترافیکی بر اساس اعلام آمار پزشکی قانونی در یازده ماه گذشته ۷۲ درصد در حین انتقال و در مراکز درمانی و ۲۸ درصد در صحنه گزارش شده است.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اصفهان بیشترین تصادفات فوتی را در ۱۱ ماه گذشته در ساعت ۱۶الی ۲۰ و ۲۰ الی ۲۴ و تصادفات جرحی را در ساعات ۸ الی ۱۲،۱۶ الی ۲۰ و ۲۰ الی ۲۴ عنوان کرد.
به گفته وی، ۲۴ درصد تصادفات جرحی با بالاترین درصد در ساعت ۱۶ الی ۲۰ رخ داده است.
وی گفت: بیشترین تصادفات فوتی در روزهای یکشنبه و چهارشنبه و تصادفات جرحی در روز یکشنبه و پنج شنبه اتفاق افتاده است.
محمدی تاکید کرد: دلیل تصادفات منجر به فوت و جرحی عدم توجه به جلو و سپس تخطی از سرعت مطمئنه، عدم رعایت حق تقدم و تغییر مسیر ناگهانی گزارش شده است.
وی به نقاط حادثه خیز اشاره و تصریح کرد: تعداد کل نقاط حادثه خیز استان در ابتدای سال ۱۶۱ نقطه بوده است که ۴۶ نقطه کامل رفع نقص و ۱۰۹ نقطه همچنان حادثه خیز مانده همچنین ۱۴۲ نقطه آشکار سازی و نصب تابلو علائم شده است.
نظر شما