«علی قارداشی» روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: کسب کرسی دبیر کلی کنفدراسیون آسیا در تاریخ این رشته در کشورمان بیسابقه بود چرا که نمایندگان چین و هنگکنگ در ۵۰ سال گذشته این کرسی را گرفته بودند.
وی ادامه داد: همچنین ریاست کمیته برابری جنسیتی را در آسیا کسب کردیم که در تاریخ فعالیت فدراسیون بیسابقه بود. برای نخستین مرتبه رییس فدراسیون، عضو هیات رییسه فدراسیون جهانی شد و پریسا صمدی و سیمین رضایی ۲ عضو اصلی و محسن پروازی یک عضویت مکاتبهای را در فدراسیون جهانی بدست آوردند.
قارداشی درباره دیگر دستاوردهای تنیس روی میز در سال گذشته گفت: ردههای سنی پایه بسیار مهم هستند. در این رده کمیل نیکنژاد با ۱۲ سال سن توانست در مسابقات جهانی نونهالان اردن قهرمان شود. همچنین باران ارجمند نیز در این رقابتها برنز کسب کرد و برای اولین بار در بخش زنان به مدال جهانی رسیدیم.
وی اظهار داشت: در این سال حامی مالی خوبی پیدا کردیم و با یک شرکت هندی قرارداد منعقد کردیم، برندی که با بسیاری از فدراسیونهای ملی در دنیا قرار دارد و بزودی تجیزات ارسالی از سوی این شرکت هندی برایمان ارسال خواهد شد.
رییس فدراسیون تنیس روی میز عنوان کرد: موفقیت ارزشمند دیگر در سال گذشته ارتقای رنکینگ جوانان توسط نوید شمس در ژانویه سال ۲۰۲۲ بود که به رتبه سوم جوانان جهان صعود کرد.
قارداشی ادامه داد: بدترین اتفاق نیز کسب نکردن سهمیه در بخش زنان در المپیک توکیو بود و افسوس خوردیم چرا که ندا شهسواری با یک امتیاز اختلاف نتوانست سهمیه بگیرد.
قارداشی ادامه داد: در سال ۱۹۹۲ تنیس روی میز ایران یک بار از طریق وایلد کارت (سهمیه اهدایی از سوی فدراسیون جهانی) سهمیه المپیک گرفت اما اکنون به دلیل موفقیت نمایندگان کشورمان در عرصه جهانی و آسیایی، وایلد کارت به ما تعلق نمیگیرد و برای کشورهای ضعیف است.
رییس فدراسیون تنیس روی میز همچنین گفت: نتیجه حضور نیما عالمیان در بازیهای المپیک کاملا قابل پیشبینی بود. در این بازیها ۷۰ بازیکن برتر دنیا حضور داشتند و به همین دلیل انتظار مدال از او نداشتیم. نیما در المپیک ریو یک برد و یک باخت داشت و این انتظار میرفت تا به یک پیروزی در توکیو دست یابد.
نظر شما