«قدرتالله رستمی» روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی این استان از حدود ۲ ماه پیش نسبت به تامین و ذخیره سرُم اقدام کرد و هم اینک با وجود قرار گرفتن در پیک ششم کرونا و افزایش نیاز به سرم، هیچگونه مشکلی در تأمین آن وجود ندارد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان اضافه کرد: این مجموعه نسبت به مدیریت دارو در داروخانهها، درمانگاهها و بیمارستانهای استان همدان اقدام کرده و سرم در گام نخست بیشتر به بیمارستان ها سپس داروخانه ها تحویل شده است.
رستمی خاطرنشان کرد: طبق برنامهریزی و هماهنگی با شرکتهای تولید دارو و نیز با توجه به دوری یا نزدیکی داروخانهها به درمانگاهها، سرم با نسبت و تعداد مشخصی در بین داروخانههای روزانه یا شبانهروزی استان توزیع شده است.
اولویت نخست توزیع سرم بیمارستان ها و مراکز درمانی هستند
مدیر نظارت بر دارو و مواد تحت کنترل معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: اولویت نخست توزیع سرم بیمارستان ها و مراکز درمانی هستند چرا که با توجه به قرار داشتن در پیک کرونا و بستری بودن بیماران کرونایی در این مراکز، نیاز به سرم و تزریق یکسری داروها داخل آن در بیمارستان ها و مراکز درمانی بیشتر است.
«فاخته قربانی شهرت» افزود: در ادامه «سرم» مورد نیاز ابتدا در داروخانه های نزدیک به بیمارستان ها و مراکز درمانی و سپس در دیگر داروخانه ها توزیع می شود.
وی ادامه داد: با وجود افزایش مصرف سرم در مراکز درمانی اما میزان «سرم» ذخیره شده نسبت به پیک پنجم بیشتر بوده و بر خلاف پیک گذشته مشکلی در تامین آن وجود ندارد.
مدیر نظارت بر دارو و مواد تحت کنترل معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان اضافه کرد: سرم مورد نیاز بیمارستان ها و داروخانه ها متناسب با درخواست و نیاز این مراکز، بر اساس اولویت و مدیریت شده، توزیع می شود.
قربانی شهرت از توزیع هشت هزار عدد سرم بین داروخانه های سطح شهر خبر داد و گفت: از پزشکان و مردم به ویژه در این شرایط انتظار می رود نسبت به تجویر و مصرف منطقی دارو، سرم و آمپول های ویتامین توجه جدی داشته باشند چرا که تجویر و مصرف غیرمنطقی سبب بروز احساس کمبود می شود.
نظر شما