خلیل اکرمی روز چهارشنبه در گفت وگو با ایرنا بدون اشاره به تعداد طرح ها و پروژه های عمرانی اظهارکرد: همچنین امسال از ۹۰ میلیارد ریال بودجه جاری شهرداری ۷۰ درصد آن تاکنون پرداخت شده است.
وی با بیان اینکه شهرداری با تعامل با اعضای شورای شهر و مجموعه شورای اداری شهرستان به دنبال توسعه و عمران شهری است ، ساخت و سازهای غیر مجاز را یکی از چالش های عمده شهر دانست و از شهروندان خواست قبل از هرگونه اقدام به خرید، فروش ، زمین و یا سایر سازه ها از شهرداری استعلام و نسبت به رعایت استانداردهای ساختمانی اقدام کنند.
شهردار ابرکوه مهمترین مشکل مالی و درآمدی این مجموعه را نبود منابع و درآمد پایدار عنوان کرد و ساخت بوستان حاشیه ای امام علی (ع)، پروژه های بازآفرینی، بهسازی معابر شهری (روکش، زیرسازی و آسفالت) ، تکمیل پارک غدیر، پیاده روسازی، توجه به امور فرهنگی، اجتماعی و همچنین بهبود وضعیت خدمات شهری و توسعه فضای سبز را از برنامه های شهرداری برشمرد.
این مسئول با تاکید بر اینکه مشارکت مردم در عمران و آبادی شهر بسیار تاثیرگذار است خاطرنشان کرد: شهروندان ابرکوه با پرداخت به موقع عوارض خود ، در سرعت بخشیدن به عمران شهری مشارکت جدی داشته باشند.
اکرمی بابیان اینکه ۳۰۰ هکتار محدوده شهر ابرکوه را بافت فرسوده، تاریخی و ارزشمند تشکیل میدهد خاطرنشان کرد: با توجه به ارزش بافت تاریخی و منحصر به فرد بودن آن ، مردادماه سال ۱۳۹۵، ۱۶۲ هکتار آن با شماره ۳۱۵۲۶ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید.
وی اضافه کرد: ابرکوه، منزلگاه کاروانیان جاده ابریشم با بیش ازچهار هزار سال قدمت ، دارای ۴۰۰ اثر تاریخی، فرهنگی و چشم اندازهای طبیعی است .
ابرکوه از ۲ بخش مرکزی و بهمن تشکیل شد و شهرهای ابرکوه و مهردشت دارد و مرکز این شهرستان ۵۵ هزار نفر در ۱۴۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد و در مسیر جاده اصلی یزد - شیراز قرار دارد و فاصله آن تا شیراز ۳۰۰ کیلومتر و تا اصفهان ۲۸۰ کیلومتر است.
نظر شما