مدیرکل جدید آموزش و پرورش قم در این آیین، بیان کرد: قرآن، تربیت بدنی و هنر سه درسی است که هم اکنون در سطح نظام آموزش و پرورش کشور مورد غفلت واقع شده اند.
علی رضا رحیمی اظهار داشت: یکی از ویژگی های استان قم این است که ۹۵ درصد از دانش آموزان آن در شهرستان قم مشغول تحصیل هستند و بافت نیروی انسانی در حوزه آموزش و پرورش نیز بسیار شاخص است.
وی یادآور شد: معلمان قم علاوه بر اینکه باید در تراز انقلاب اسلامی باشند باید با تولید محتوا و عملکرد نمونه خود در سطح کشور الگو باشند.
مدیرکل آموزش و پرورش قم با بیان اینکه مسجد مقدس جمکران بهترین مکان برای پیاده سازی الگوی تربیت ۶ ساحتی آموزش و پرورش است، اضافه کرد: قم از نظر زیرساخت های آموزش مجازی در سطح کشور نمونه است.
رحیمی ابراز کرد: طبق سند تحول آموزش و پرورش یکی از وظایف این نهاد کمک به توسعه نظام اسلامی است که لازمه آن اطمینان خاطر معلمان از وضعیت معیشت و حفظ شان و جایگاه این افراد است.
به گفته وی، تمدن نوین اسلامی تا زمانی که آموزش و پرورش به وظایف زیرساختی خود به نحو مطلوب انجام ندهد، محقق نخواهد شد.
مدیرکل سابق آموزش و پرورش قم نیز در این آیین، بیان کرد: ۱۹ سال در داخل مدارس استان به عنوان مدیر و معلم و ۸ سال نیز در امور اجرایی آموزش و پرورش توفیق خدمت برای بنده حاصل شد.
حمیدرضا شیخ الاسلام ادامه داد: برای تمام کاستی ها و کمبودها در طول ۸ سال گذشته از خداوند متعال، فرهنگیان و دانش آموزان طلب بخشش می کنم.
وی در ادامه اظهار داشت: شروع در هر برنامه توسعه ای تغییر در نگاه و باورهاست؛ توسعه همه جانبه در آموزش و پرورش جز با تغییر در باورها ایجاد نخواهد شد، مقدمه توسعه در آموزش و پرورش رشد در ابعاد مختلف است.
مدیرکل سابق آموزش و پرورش قم ابراز داشت: تربیت اسلامی دانش آموزان هدف اصلی آموزش و پرورش قم است و آموزش و پرورش ۱۲ سال فرصت دارد تا این مهم را عملیاتی نماید.
وی با تاکید دوباره بر اهمیت مساله تربیت اظهار داشت: ۱۱ دانش آموز المپیادی قم طی سالهای اخیر مدال های رنگارنگی به دست آورده اند، نخبه پروری یکی از اهداف آموزش و پرورش قم بود ولی مهم ترین مساله در این نهاد تربیت است.
در این آیین از حمیدرضا شیخ الاسلام مدیرکل سابق با اهدای لوحی تقدیر و علی رضا رحیمی به عنوان مدیرکل جدید آموزش و پرورش قم معارفه شد.
علیرضا رحیمی مدیرکل جدید آموزش و پرورش قم معاون پژوهش و برنامه ریزی ستاد همکاریهای حوزههای علمیه و آموزش و پرورش، مدیرکل آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش، مدیریت پشتیبانی ناحیه دو آموزش و پرورش و نیز مدیریت آموزش عمومی اداره کل استان را در کارنامه دارد.
حمیدرضا شیخ الاسلام از سال ۱۳۹۲ عهده دار این سمت در استان قم بود.
نظر شما