اسدالله محسن زاده روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: احداث جایگاه گاو خشک به مساحت ۲۴ هزار متر مربع، تکمیل و راهاندازی گلخانه یک هکتاری جهت نگهداری و پرورش نهالهای میوه ارسالی از کشور صربستان به صورت قرنطینه، پروژه زهکشی اراضی بخش ۶، سیلو خندقی ۲۰ هزار تنی واقع در ۳ هزار راسی مجتمع دامپروری، تبدیل اراضی بایر به دایر از طریق تسطیح اراضی در بخش ۶، تسطیح اراضی غیرقابل کشت شرکت جهت کشت درخت صنوبر واقع در بخش ۹ و پروژه آبیاری تحت فشار کلاسیک برای اراضی مابین سنترپیوت واقع در بخش های ۶ و ۷ به مساحت ۶۵۰ هکتار از جمله پروژه های عمرانی و اقتصادی شرکت میباشد.
وی افزود: با تخصیص بیش از ۱۸۱ میلیارد ریال اعتبار از محل منابع داخلی شرکت بخش عمده ای از طرح ها در دهه فجر امسال افتتاح و به مرحله بهره برداری خواهد رسید.
به گفته وی ، سه مورد از این طرحها در مرحله تکمیل است واحداث جایگاه گاو خشک برای ایستگاه سه مجتمع دامپروری به مساحت ۴ هزار و ۸۰۰ متر مربع دارای ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی است که بیش از ۸۷ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای آن تخصیص یافته است.
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان حجم عملیات پروژه آبیاری تحت فشار کلاسیک را ۲۰۰ هکتار اعلام کرد و گفت: با توجه به کاهش نزولات آسمانی ، تشدید مشکل آب و مدیریت بهینه آب موجود ، اجرای طرح های آبیاری تحت فشار کلاسیک با هدف افزایش بهره وری و راندمان تولید در دستور کار قرار گرفته است.
محسن زاده گفت:برای اجرای طرح آبیاری تحت فشار در سطح ۶۵۰ هکتار ، ۴۱ میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافته که تا کنون ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان با داشتن اراضی وسیع زراعی، ۲ هزار و ۶۰۰ هکتار باغات میوه، مجتمع بزرگ دامپروری، کارخانههای قند، لبنیات، فرآوری میوه و چند واحد تولیدی دیگر از شرکتهای منحصر بفرد کشور محسوب میشود.
این شرکت در اجرای قانون خصوصیسازی در سال ۱۳۸۸ در لیست واگذاریها قرار گرفت و بعد از چهار فقره آگهی درسال ۱۳۹۷ به بخش خصوصی واگذار شد.
این واگذاری با توجه به اعتراضهایی که بدنبال داشت در شانزدهم مهرماه سال ۱۳۹۹ با پنج رای موافق و یک رای مخالف هیات داوری ابطال شد.
نظر شما