به گزارش ایرنا ، معروف خسروی روز یکشنبه در دیدار کارکنان اداره راهداری و حمل و نقل جادهای خلخال با سرپرست فرمانداری این شهرستان اظهارکرد: در این مدت ۳۵ هزار تن کالا توسط سه شرکت حمل و نقل کالا و همچنین ۹۰ هزار و ۸۷۴ مسافر توسط هشت شرکت مسافربری زیرپوشش ناوگان حمل و نقل عمومی خلخال جابجا شد.
وی افزود: به علت تاخیر در توزیع قیر در کشور امکان تولید در کارخانههای آسفالت منطقه از ۳۱ شهریور امسال امکانپذیر شد و ۱۸ کیلومتر از مسیر راههای ارتباطی روستایی و اجرای روکش آسفالت راههای بینشهری خلخال اجرا شد.
خسروی با بیان اینکه همه ماشینآلات سنگین راهداری خلخال برای برفروبی و بازگشایی راههای برفی منطقه در زمستان امسال تعمیر شده و آماده هستند، گفت: در حال حاضر گروههای راهداری با بکارگیری ۲۰ دستگاه ماشینآلات سنگین آماده مقابله با بحرانهای بارشهای سنگین برف هستند و ۳۰ هزار تن مخلوط نمک و شن برای مقابله با پدیده یخبندان راههای خلخال انبار شده است.
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جادهای خلخال با اشاره اینکه در سفر رئیسجمهوری به استان اردبیل اعتبارات خوبی برای آسفالت راههای روستایی خلخال در نظر گرفته شده است ، افزود: با اجرای پروژههای آسفالت راههای روستایی ، شاخص راه آسفالته روستایی خلخال تا پایان سال آینده با ۱۰ درصد رشد به ۵۸ درصد افزایش خواهد یافت.
سرپرست فرمانداری خلخال نیز در این نشست با بیان اینکه ۵۲ درصد از مسیر ۶۷۵ کیلومتری راههای روستایی این شهرستان خاکی هستند، افزود: شاخص راههای روستایی آسفالته روستایی خلخال پایینتر از میانگین استانی و کشوری است.
سیدجواد یحییزاده اظهارکرد: شاخص بهرهمندی روستاییان این شهرستان از راه آسفالته ۴۸ درصد است و این میزان در مقایسه با شاخص استانی ۴۲ درصد پایینتر است.
وی به پوشش آسفالت ۳۲۷ کیلومتر از راههای روستایی خلخال اشاره کرد و افزود: با توجه به وجود ۶۷۵ کیلومتر راه روستایی در این شهرستان آسفالت فقط ۳۲۷ کیلومتر از این راهها به هیچ عنوان قابل قبول نیست.
یحییزاده با بیان اینکه خلخال تنها شهرستان استان اردبیل است که بیشتر راههای روستایی با جمعیت بالای ۲۰۰ خانوار آن هنوز خاکی است، گفت: راه روستای ۲۲۷ خانواری تیل در بخش شاهرود و روستای میانرودان با ۲۲۰ خانوار فاقد آسفالت است.
سرپرست فرمانداری خلخال گفت: علاوه بر محرومیت بیشتر اهالی بیشتر روستاهای این شهرستان از راه آسفالته و مناسب ۲ روستای خلخال از جمله روستای آقسو در بخش
خورشرستم و گندمآباد در بخش شاهرود فاقد راه دسترسی بوده و بیش از ۹ ماه از سال امکان تردد خودرویی به این روستاها بلحاظ فقدان راه دسترسی مناسب وجود نداشته و در سه ماه تابستان نیز تنها خودروهای کمکدار دو دیفرانسیل قادر به رسیدن به این روستاها هستند.
وی تجهیز و توسعه امکانات راهداری شهرستان خلخال را از مسئولان استان اردبیل خواستار شد و بیان کرد: در هفتههای اخیر شاهد تلاش کارکنان خدوم راهداری در کمک و امدادرسانی به مسافران جادههای ارتباطی برفگیر شهرستان هستیم.
خلخال در جنوب اردبیل قرار دارد.
نظر شما