هفته گذشته (۲۶-۲۰ آذر)، مسوولانی که راهی استان ها شدند، به دغدغههایی از جنس مشکلات زنان و خانواده، صنعت، بهداشت و سلامت، آموزش و پرورش، فرهنگ، اقتصاد و سایر زمینه ها پرداختند، هر چند به نظر می رسد در این سفرها صحبت از مسائل محیط زیستی، کمآبی و ضرورت مدیریت منابع آب برجستهتر بود.
دولتمردان در این سفرها با مردم نیز دیدار کردند، پای درددل آنها نشستند و انبوهی از نامههای حاوی مطالباتشان را برای پیگیری بیشتر دریافت کردند.
از ابتدای هفته، بسیاری از معاونان وزارتخانهها مسائل مرتبط با حوزه های کاری خود را در استان ها پیگیری کردند اما به طور خاص دو روز پایانی هفته سفرهای بیشتری انجام شد و علاوه بر رییس جمهور و معاونانش و شماری از وزیران و معاونان آنها، رییس قوه قضاییه همراه با تعدادی از اعضای شورای عالی قضایی برای فعالیت های میدانی عازم شدند و در خطه گلستان به مسائل قضایی استان رسیدگی کردند.
استان یزد هم که با وجود معضل کم آبی، سرشار از ظرفیتهای بکر مادی و انسانی است، روز جمعه مقصد تازهترین سفر استانی رییس قوه مجریه قرار گرفت، استانی که لازم است مطالبات مردم آن از سوی دولت پیگیری و برای رفع مشکلات و تامین نیازهای شهروندان آن تصمیمسازی شود.
در قالب این سفر یکروزه برخی وزیران به عنوان نماینده رییس جمهور راهی شهرستانها و مناطق مختلف استان شدند، به طوری که وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در شهرستان های یزد و اشکذر، وزیر اقتصادی و امور دارایی در شهرستان بافق و بهاباد، وزیر جهاد کشاورزی در شهرستان های تفت، ابرکوه و مهریز، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاون وزیر راه و شهرسازی در شهرستان های خاتم و مروست و وزیر ورزش و جوانان در اردکان حضور پیدا کردند.
وزیر نیرو نیز روز جمعه در سفر به استان یزد، مسایل و مشکلات طرح احداث مخزن ۵۰ هزار متر مکعبی ذخیره آب شهر یزد را مورد بررسی قرار داد.دیدار با خانواده شهدای تفت، ملاقات مردمی و بازدید از اورژانس بیمارستان این شهرستان از دیگر برنامه های علی اکبر محرابیان وزیر نیرو در سفر به استان یزد بود.
معاونان وزرا هم در ۲۹ اداره کل استان یزد مستقر شدند و از نزدیک مشکلات و مطالبات شهروندان یزدی را بررسی کردند.
حضور در نشست خبری و شرکت در نشست شورای اداری استان از برنامه های پایانی سفر آیتالله رییسی و هیات همراه بود که ضمن آن مسوولان با گزارشدهی درباره این سفر و همچنین برشمردن محرومیت ها و مشکلات استان در زمینه های مختلف به بررسی راهکارها و ارائه برنامه ها پرداختند که به بیان رییس جمهور، این رویه در ادوار گذشته سابقه نداشته است.
رییس جمهور در یزد/ از برنامههای بازدید تا دیدار با اقشار مردم
رییس جمهور روز جمعه با ورود به فرودگاه بینالمللی شهید صدوقی یزد، برنامه فشرده دوازدهمین سفر استانی خود را با همراهی جمعی از دولتمردان آغاز کرد؛ سفری که سرآغاز دستاوردهای آن، تامین جهیزیه ۱۰۰ زوج و آزادی ۱۰۰ زندانی به یمن ۱۰۰ روز فعالیت دولت سیزدهم بود.
برنامههای سفر رییس جمهور با بازدید از از یک کارخانه نساجی و گفت و گو با کارگران آن، کارخانه الکتروکویر و نیروگاه خورشیدی روستای فهرج، کارگاه احیای بنای تاریخی شهر یزد و بافت تاریخی یزد آغاز شد. پس از جلسه و دیدار با اقشار مختلف، شورای اداری و نشست با خبرنگاران از دیگر برنامه های آیت الله رییسی در سفر به استان یزد بود.
رئیسی در بازدید از کارخانه الکتروکویر یزد، این کارخانه را نمونهای از خنثی کردن تحریمها دانست و گفت: معلوم می شود که در مقابل تحریم هایی که می خواهند از دستیابی ما به تکنولوژی جلوگیری کند توانسته با همت و تلاش تابلوهای برق با کیفیت برتر ارائه دهد.
رییس جمهور در این سفر از استان یزد به دلیل برخورداری از نور کافی، بعنوان یک منطقه مناسب برای توسعه مزارع تولید انرژی خورشیدی یاد کرد و در بازدید از نیروگاه خورشیدی روستای فهرج یزد افزود: باید با افزایش و توسعه مزارع تولید انرژی خورشیدی، بخشی از انرژی مورد نیاز کشور را از این راه تامین کرد.
آیتالله رییسی همچنین در دیدار با اقشار مختلف مردم یزد با اشاره به کمبود منابع آب و اهمیت مدیریت مصرف آن، نوید داد: برای رفع مشکل آب در استان یزد یک برنامه کوتاه مدت چند ماهه و یک برنامه میان مدت داریم.
به گفته رییس قوه مجریه، در برنامه کوتاه مدت، تامین آب پایدار و اطمینان بخش برای استان یزد پیش بینی کردیم اما در بلند مدت نیاز به کار طولانی مدت است که در مرکز پیگیری شده و در استان هم صحبت شده تا نگرانی مردم که بجاست رفع شود.
برخی از محورهای گفت و گوی رییس جمهور با مردم یزد به شرح زیر است:
- زیرساخت های گردشگری در یزد فراهم است اما کافی نیست
- بانک ها، کارخانههای تملکی را فعال کنند
- ریشه کن کردن فقر مطلق اولویت دولت سیزدهم/ تفویض اختیارات به استانداران
- اکنون برنامه دولت این است که نقدینگی را مدیریت و تورم را کنترل و آن را کاهش دهد
-ملاحظات محیط زیست در توسعه صنعتی و اقتصادی لحاظ شود
معاون اقتصادی رییس جمهور در سیستان و بلوچستان
اما محسن رضایی معاون اقتصادی رییس جمهور و سعید محمد مشاور رییس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد کشور سیستان و بلوچستان را برای سفر انتخاب کردند و برای بازدید و بررسی ظرفیتهای اقتصادی حوزه سواحل مکُران به ویژه چابهار و همچنین ارزیابی ظرفیتهای شیلاتی بر پایه اقتصاد دریامحور از طریق فرودگاه کُنارک وارد چابهار شدند.
بازدید از چند واحد تولیدی و اقتصادی، اسکله بندر شهید بهشتی چابهار، حاشیهنشینی و بیمارستان چابهار، اسکله صیادی بریس و مجموعه پرورش میگوی گواتر شهرستان دشتیاری از جمله برنامههای معاون اقتصادی و مشاور رییس جمهور در سفر به چابهار و شهرستانهای حوزه سواحل مکُران بود.
رضایی در این سفر تصریح کرد: با افزایش تولید و برداشتن تحریمهای داخلی و مذاکراتی که در سطح بینالملل انجام میشود ، وضعیت ارزش پول ملی، ثبات بیشتری پیدا خواهد کرد و نرخ ارز هم در سالهای آینده به صورت بهتری مدیریت خواهد شد.
وی در خصوص دستاوردهای سفرش گفت: موضوع بیمارستان چابهار را پیگیری کردیم و قرار شده این کار به منطقه آزاد محول شود و به بهرهبرداری خواهد رسید؛ بانک و بورس هم حق منطقه آزاد است و این را پیگیری میکنیم؛ توسعه گمرک و آب شیرینکن نیز از جمله مشکلاتی است که با پیگیریهای مسوولان حل خواهد شد.
دبیر شورایعالی مناطق آزاد کشور هم با بیان این که منطقه آزاد چابهار برای احداث بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی آمادگی دارد، ابراز امیدواری کرد که با همکاری سایر دستگاهها و نهادهایی که مشغول کار اقتصادی در این مجموعه هستند بتوانیم جهش اقتصادی را در منطقه چابهار رقم بزنیم.
معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده در یزد
انسیه خزعلی شامگاه پنجشنبه وارد یزد شد و در این سفر، از نمایشگاه و کارگاههای دائمی بانوان توانمند جامعه هدف بهزیستی استان و بند زندان بانوان یزد بازدید کرد و در جمع نخبگان و فعالان سیاسی و اجتماعی و همچنین تعدادی از ورزشکاران استان حاضر شد.
خزعلی در این برنامه ها تصریح کرد که با توجه به حساسیت دولت در زمینه مباحث خانواده برای کاهش آسیبهای این حوزه به خصوص در ارتباط با طلاق، اعتیاد و خودکشی برنامههای مفصلی توسط این معاونت تدوین شده است و تلاش می شود تا برنامه های تدوین شده در قالب برنامهای جامع در همه استانها اجرا شود.
معاون پارلمانی رییس جمهور در لرستان
لرستان هم چهارشنبه شب مقصد سفر سید محمد حسینی معاون پارلمانی رییس جمهور قرار گرفت و در این سفر ، وی علاوه بر نشست با جامعه دانشگاهی لرستان و بازدید از زمین منطقه فیال مربوط به دانشگاه آیتاللهالعظمی بروجردی (ره)، کتابخانه باهنر بروجرد را افتتاح و در مراسم بزرگداشت علامه سید جعفر شهیدی نیز شرکت کرد.
معاون پارلمانی رییس جمهور در این برنامه ها دانشگاه را فکر دولت خواند و افزود: در سند تحول کشور از نظر نخبگان استفاده شده و در اجرا نیز از افراد توانمند، متعهد و کارا استفاده خواهد شد.
همچنین یادمان شهدای گمنام، سرای دانشجویی نرگس، کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد و زمین چمن مصنوعی فوتسال دانشگاه آیت الله بروجردی(ره) با حضور سید محمد حسینی به بهره برداری رسید.
رییس سازمان حفاظت محیط زیست در بوشهر
روز پنجشنبه همچنین پیگیری مسائل محیط زیستی همچون دیدار با کارکنان محیط زیست استان بوشهر، بازدید از کوه نمک، شرکت مبین انرژی خلیج فارس (یوتیلیتی)، گفت و گو با خبرنگاران حوزه و افتتاح طرح خاموشی فلرهای پتروشیمی زاگرس از برنامه هایی بود که معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست را به بوشهر کشاند.
علی سلاجقه در این سفر یک روزه، تامین اقتصاد پایدار جوامع محلی پیرامون اثرهای طبیعی ملی را از اولویتهای این سازمان دانست و همچنین خاموشی مجموعه فلرهای (مشعل های) شرق کارون در چهار استان فارس، خوزستان، بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد بزودی و به طور کامل را نوید داد.
برخی محورهای اظهارات سلاجقه به شرح زیر است:
- امروز حفظ محیط زیست در بحث آب، آلایندگی هوا، خاک، دریا به عنوان مطالبه عمومی تبدیل شده است و می طلبد سیاستگذاری محکمی در این زمینه صورت گیرد.
- مردم مطمئن باشند از این به بعد صنایع آلاینده باید به تکلیف خود عمل کنند و صنعتی که به مسائل مربوط به محیط زیست و آنچه ارزیابی و پایش مداوم است، توجه نکند از جنبه قضایی با آن برخورد خواهد شد.
- فرایند تکمیل نرمافزارهای ارتقای وضعیت محیط زیستی تصفیه خانه دماوند درمنطقه ویژه اقتصادی انرمی پارس عسلویه سرعت بخشی شود.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در قم
روز پنجشنبه، سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران هم راهی قم شد تا با آیت الله سید محمد سعیدی تولیت آستان مقدس کریمه اهل بیت(ع) دیدار کند و علاوه بر حضور در آیین رونمایی از کتاب و نرم افزار مجموعه آثار فاجعه منا در ساختمان شماره ۲ حوزه نمایندگی ولی فقیه در امور حج و زیارت در قم و دیدار با دو خانواده شهید و جانباز، در جلسات شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و شورای اداری بنیاد شهید و امور ایثارگران قم شرکت کند.
وی در این سفر گفت: مردم ایران با ظلمهایی همچون ترور، حملههای شیمیایی، بمباران شهرها و حوادثی مانند فاجعه منا مواجه شدند، به حسب حقوقی باید جامعه بین الملل را درگیر این مسائل کنیم تا ظلمهایی را که درحق آنان شده در ابعاد جهانی دیده شود.
قاضی زاده همچنین با اشاره به ارائه خدمات بنیاد شهید به بازماندگان شهدای فاجعه منا، ادامه داد: بنیاد شهید آمادگی کامل برای پیگیری حقوقی این فاجعه را در مجامع بین المللی دارد.
رییس بنیاد شهید در بخش دیگری از اطهاراتش تاکید کرد: به همت بنیاد شهید و امور ایثارگران وام ۱۰۰ میلیون تومانی به جامعه هدف در سطح کشور اعطا می شود و برای اشتغال های کلان نیز از منابع دیگری وام های با ارزش اعتباری بالاتری پرداخت می شود.
تامین اعتبار و احداث آسایشگاه مخصوص خانواده و والدین شهدا هم قول مساعدی بود که قاضی زاده به مردم استان قم داد.
وزیر راه و شهرسازی در یزد
رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی از همراهان رییس جمهور در سفر به یزد بود که در این سفر ساخت چهار میلیون واحد مسکونی را از برنامههای دولت سیزدهم اعلام کرد و گفت: ساخت این تعداد مسکن از نظر عدهای، غیرقابل اجراست اما با برنامهریزیهای انجام شده به طور قطع این واحدها در زمان مقرر احداث می شوند.
همچنین در این سفر، عملیات اجرایی ۲۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در استان یزد با حضور قاسمی آغاز شد.
بازدید از مجموعه شهرک کاریزبوم، بازدید از باند دوم کمربند شرق میبد - اردکان ،غبارروبی گلزار شهدای فیروزآباد میبد، حضور در شورای اداری میبد و ملاقات با مردم این شهرستان از دیگر برنامه های قاسمی در سفر به استان یزد بود.
وزیر راه و شهرسازی در شورای اداری میبد با بیان اینکه مسکن در کشور از وضعیت خوبی برخوردار نیست گفت: در راستای تحقق نهضت ملی مسکن در کشور ، روشهای نوین مسکن سازی با توافق با برخی کشورها پیگیری میشود.
وزیر جهاد کشاورزی در یزد
سیدجواد ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی هم روز جمعه برای بازدید از طرح های کشاورزی به مهریز، تفت، ابرکوه سفر کرد و در این سفرها،توسعه گیاهان دارویی و گلخانهای را با توجه به شرایط اقلیمی استان یزد به عنوان یکی از اولویت های اصلی این وزارتخانه خواند و گفت: توسعه این نوع کشت بیش از هر زمانی به همکاری مسئولان نیاز دارد .
در این بازدید تعدادی از کشاورزان و دامداران منطقه با ارایه گزارشی به وضعیت موجود و ضرورت همکاری مسئولان اشاره کردند و توجه بیشتر را مورد تاکید قراردادند که وزیر جهاد کشاورزی قول داد که با همراهی مسئولان محلی اقدام لازم صورت گیرد .
وزیر جهاد کشاورزی همچنین تصریح کرده است: دولت به جد مصمم به حمایت از توسعه کشت گیاهان دارویی و گلخانه ای با پرداخت تسهیلات است.
ساداتی نژادروز دوشنبه هفته قبل در ویدیوکنفرانس با نشست قرارگاه امنیت غذایی استان مرکزی، اعلام کرد که "دامدار کارت" به زودی رونمایی می شود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مازندران
محمدمهدی اسماعیلی که شامگاه ۲۳ آذر وارد مازندران شد، طبق برنامه از پیش تعیین شده چهار برنامه اصلی داشت که شامل بازدید از شرکت چوب و کاغذ مازندران، بازدید از تالار مرکزی، دیدار با نماینده ولی فقیه و حضور و سخنرانی در مراسم پایانی مرحله کشوری شانزدهمین جشنواره ملی و بینالمللی تلاوتهای مجلسی قرآن کریم بود.
سفر اسماعیلی به مازندران از همان ابتدای ورود و در سالن تشریفات فرودگاه به مهمترین پروژه فرهنگی مازندران گره خورد. نخستین گفتوگوی کاری مطرح شده بین وزیر و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران به تالار مرکزی ارتباط پیدا کرد و اسماعیلی نیز همانجا قول تأمین اعتبار تکمیل تالار مرکزی ساری را که حدود ۱۴ سال از زمان آغاز عملیات اجرایی آن میگذرد، داد.
بهانه نخستین سفر وزیر فرهنگ دولت سیزدهم به مازندران هرچند که حضور در یک برنامه اختتامیه و سخنرانی در آن بود، اما دو بخش از این سفر یعنی بازدید از کارخانه چوب و کاغذ با هدف تسهیلگری در تولید کاغذ توسط این واحد و همچنین بازدید از تالار مرکزی ساری و وعده تأمین اعتبار کامل برای دو پروژه مهم فرهنگی مازندران یعنی تالار مرکزی و کتابخانه مرکزی برای رسانهها و اهالی فرهنگ مازندران جایگاه خبری برجستهای داشت. دو موضوع مهمی که اگر به سرانجام برسند، نخستین سفر اسماعیلی به مازندران را در حافظه اهالی فرهنگ و هنر این استان ثبت میکند.
وزیر آموزش و پرورش در کرمانشاه
یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش نیز صبح پنجشنبه وارد استان کرمانشاه شد. حضور در جلسه شورای آموزش و پرورش استان، دیدار با نماینده معلمان، مدیران، مربیان و بازنشستگان و حضور در جلسه شورای معاونان اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه از جمله برنامه های وزیر در این سفر یک روزه است.
نوری در این سفر، توجه به عدالت آموزشی در دولت سیزدهم را وعده داد و تاکید کرد که اجرای طرح رتبهبندی معلمان و همسانسازی حقوق معلمان و تحقق عدالت آموزشی به ویژه در استان کرمانشاه از جمله مواردی است که در این دوره مورد توجه قرار خواهد گرفت.
وزیر آموزش و پرورش همچنین با حضور در روستاهای «رشبوگر» و «قیماس» از توابع بخش ماهیدشت شهرستان کرمانشاه با خانواده دانشآموزان فوتی و مصدومان حادثه تصادف این روستاها دیدار و گفت و گو کرد.
نوری در این دیدار با اظهار تاسف بابت درگذشت ۲ تن از دانشآموزان در حادثه تصادف و عرض تسلیت به خانواده هایشان، با زبان کردی گفت: اگرچه وقوع چنین حوادثی سخت و دردناک است و باید از بروز آن پیشگیری کنیم اما در برخی اوقات باید راضی به رضای خداوند متعال باشیم.
وزیر آموزش و پرورش در شورای آموزش و پرورش استان هم تصریح کرد: ما باید با جدیت تمام بحث رتبهبندی معلمان را پیگیری کنیم و اگر فرهنگیان در این خصوص ابهامی دارند با نمایندگان مجلس شورای اسلامی بحث و تبادل نظر کنند.
وزیر میراث فرهنگی در یزد
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی روز پنجشنبه وارد یزد شد. بازدید از پروژههای گردشگری و میراثفرهنگی شهرستان اشکذر، بخش زارچ و شهرستان یزد پروژه بزرگ سیب و نار، پروژه بزرگ هتل کارخانه و خانه لاریها در برنامه های سفر سید عزت الله ضرغامی بود.
در جریان این سفر، ضرغامی به عنوان وزیر معین شهرستان یزد در دفتر آیتالله مدرسی امام جمعه بخش مرکزی با مردم و جمعی از اصناف دیدار کرد و دیدار و گفتوگو با فعالان میراثفرهنگی، گردشگری، ساکنان و کسبه بافت تاریخی جزو دیگر برنامههای این سفر بود.
ضرغامی آشنایی هرچه بیشتر با آخرین وضعیت ماموریت های محوله، بررسی موانع و مشکلی که برای تحقق برنامه ها و اهداف وزارتخانه در استان وجود دارد را از جمله اهداف سفرش برشمرد و با اشاره به محدودیت اعتبار اختصاص یافته به وزارتخانه، از اهمیت حمایت های دولت در کنار کمک های مردمی برای حفاظت از میراث فرهنگی سخن گفت و افزود: خیلی از فضاها از سوی مردم مدیریت می شود، این موضوع را گسترش خواهیم داد .
وزیر امور اقتصادی و دارایی در یزد
سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی هم در چارچوب دوازدهمین سفر استانی رییس جمهور روز جمعه میهمان مردم شهرستان های بهاباد و بافق شد. به واقع، خاندوزی در این سفر به نمایندگی از رییس جمهور به صورت چهره به چهره با مردم و اصناف، صاحبان واحدهای تولیدی و معدنی دیدار کرد و به بررسی مسایل و مشکلات آنها در حوزه های بانکی، بیمه ای، مالیاتی، اموال تملیکی و بورس پرداخت.
وزیر امور اقتصادی و دارایی در بازدید از معدن سنگ آهن بافق با تاکید بر ضرورت جلوگیری از خام فروشی مواد معدنی گفت: با تهیه بسته هایی ضمن جلوگیری از خام فروشی مواد معدنی باید تلاش کرد تا تولیدات سنگ آهن منجر به ارزش افزوده شود.
خاندوزی همچنین در سفر به بهاباد در جمع شماری از مردم شهرستان که نسبت به استخراج معدن سنگ آهن همیجان از سوی بخش خصوصی معترض بودند، تاکید کرد: بهای منافع اقتصادی نباید به ضرر مردم و بافت شهر و روستا تمام شود و خواستههای مردم و حفظ زیست بوم باید در اولویت کارها قرار گیرد.
وزیر بهداشت در یزد
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز جمعه به عنوان نماینده رییس جمهور راهی شهرستان های خاتم و مروست در استان یزد شد و ضمن پیگیری مسائل حوزه، با مردم این دو شهرستان هم دیدار چهره به چهره داشت.
بهرام عین اللهی در نشست شورای اداری شهرستان مروست با بیان اینکه وضعیت زیر ساخت های بهداشتی و درمانی این شهرستان شایسته و مطلوب نیست افزود که مشکلات مربوط به بخش بهداشت و درمان شهرستان مروست باید حل شود و این حق مردم است تا از امکانات بهداشتی و درمانی مناسب بهره مند باشند. ساخت بیمارستان ۶۴ تختخوابی مروست به عنوان یک اولویت از سوی این وزارتخانه در حال پیگیری است.
وی همچنین از مردم شهرستان مروست که فعالیت آنها بیشتر در بخش کشاورزی است خواست که واکسیناسیون را جدی گرفته و برای در امان ماندن از کرونا تزریق واکسن را کامل کنند.
سفر رییس قوه قضاییه به گلستان، رسیدگی به پروندههای قضایی و پروژههای ناتمام
حجت الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژهای رییس قوه قضاییه هم پنجشنبه به همراه جمعی از اعضای شورای عالی قضایی شامل دادستان کل، رئیس سازمان بازرسی کل، رییس سازمان پزشکی قانونی، رییس دیوان عالی و رئیس مرکز توسعه شورای حل اختلاف برای بررسی مشکلات حقوقی و گفت و گو با مردم به گلستان سفر کرد.
هر یک از معاونین و اعضای شورای قضایی با حضور در هشت شهرستان گلستان ضمن دیدار و گفت و گو با مردم با مدیران و مسوولان شهرستانی گفت و گو کردند.
نشست با فعالان اقتصادی، دیدار با مردم، قضات، کارکنان و مسوولان قضایی و حضور در نشست های شورای اداری و قضایی از برنامههای رییس قوه قضاییه در سفر به استان گلستان بود.
به گفته رییس دستگاه قضا، در سفر به گلستان تصمیمات خوبی برای توسعه استان گرفته شد از جمله برخی پروژه ها حدود ۲ دهه نیمه تمام باقی مانده بود من جمله مجتمع پتروشیمی که مقرر شد با ۹۰ هزار سهامدار اجرایی شود که اشتغالزایی و افزایش رونق استان را به دنبال دارد. همچنین در این سفر ۸۷۰ میلیارد ریال اعتبار برای ارایه خدمات مطلوب در اختیار دستگاه قضایی استان گلستان قرار می گیرد که برای بخش های مختلف دستگاه قضایی استان از جمله زندانها، پزشکی قانونی و دادگستری هزینه می شود.
سفرهای دیگر مسوولان
مهدی صادقی نیارکی معاون امور صنایع وزارت صنعت،معدن و تجارت روز شنبه در سفر به شیراز با بیان اینکه ۱۳ هزار واحد تولیدی و صنعتی راکد در کشور وجود دارد،گفت: موانع پیش روی ۲ هزار واحد تولیدی راکد در سطح کشور تا پایان امسال برطرف و این واحدها به چرخه تولید باز می گردند.
سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافندغیرعامل هم که سه شنبه هفته قبل به بوشهر سفر کرده بود، گفت: با توجه به اینکه تهدیدهای سایبری دانش پایه و براساس فناوریهای نو شکل گرفته است، دانشگاهها پایگاه اصلی مقابله با این تهدیدها محسوب میشوند.
علی رسولیان مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی و معاون وزیر صنعت روز پنجشنبه راهی یزد شد و در این سفر گفت: عزم وزیر صمت همکاری حداکثری با صنایع یزد و سرمایه گذاران این حوزه در قالب طرح آمایش استان است.
رضا محتشمیپور معاون وزیر در امور معادن و فرآوری مواد وزارت صنعت،معدن و تجارت روز پنجشنبه در سفر به استان هرمزگان گفت: محدودیت هایی برای تامین ماشین آلات معدنی در کشور وجود دارد که پیگیری برای رفع آن در دستور وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار دارد.
یاسر احمدوند معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دوشنبه شب در مشهد گفت: تدوین سند تحول صنعت چاپ به زودی در دستور کار این وزارتخانه قرار میگیرد تا بتوان عقبماندگیهای این بخش را جبران کرده و روزهای بهتری را برای این صنعت رقم زد.
اکبر نیکزاد رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی که روز پنجشنبه و جمعه به ترتیب راهی اصفهان و سپس چهار محال و بختیاری شد، در بازدید از مناطق زلزلهزده کوهرنگ گفت: یکهزار و ۵۰۰ واحد مسکونی جدید در مناطق زلزلهزده این شهرستان تخریب شده است و به بازسازی نیاز دارد.
قاسم احمدی لاشکی معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش چهارشنبه شب در شورای اداری آموزش و پرورش یزد گفت: مطالبه معلمان خرید خدمت در این مجموعه چند روز گذشته در صحن علنی مجلس شورای اسلامی از سوی نمایندگان به جد بررسی و پیگیری شد.
علی نیکزاد نایب رییس مجلس شورای اسلامی روز پنجشنبه در جلسه علنی شورای اسلامی خراسان رضوی گفت: از دیروز نمایندگان مجلس پیشنهادها را به کمیسیونهای مربوطه می دهند و ۱۵ روز بعد بودجه به کمیسیون تلفیق داده خواهد شد و روند تخصصی بررسی بودجه انجام می شود و اگر بتوانیم ردیف بودجه زیارت را در بودجه ۱۴۰۱ بازمی گردانیم.
خیرالله خادمی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل روز جمعه در یزد گفت : بودجه طرح های راهسازی استان یزد با ۲۰۰ میلیارد تومان افزایش سال ۱۴۰۱ شمسی به ۴۵۰ میلیارد تومان افزایش می یابد.
بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پنجشنبه شب در استان یزد گفت: با توجه به مشارکت خیرین در طرح توسعه بیمارستان امام جعفر صادق (ع) میبد ،اعتبار مورد نیاز برای تکمیل این بیمارستان از محل منابع ملی تخصیص می یابد؛ همچنین تکمیل و تجهیز بیمارستان فاطمهالزهرا (س) مهریز با همکاری بخشهای مختلف پیگیری و اقدام لازم در این مورد انجام میشود.
عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری هم در حاشیه اختتامیه نخستین جشنواره ملی مولانا در دانشگاه دامغان استان سمنان گفت: دولت در زمینه افزایش اعتبار حوزه فرهنگ دانشگاهی مساعدت کرده و امیدواریم با مساعدتهای مجلس شورای اسلامی نهایی شود.
نظر شما